Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam !!

Mam sprawę ponieważ zaczynam z asg, i natknąłem się na ofertę na allegro, mianowicie: pt 92 af. W cenie 100 zł, z tym że jest mankament- magazynek jest zepsuty. Czy opłaca się go kupić ? jeżeli nie, to może polecicie jakąś używaną replikę na gaz/elektryczną do 100 zł ?

Posted (edited)

Nie kupuj używek, jak jesteś zielony, a co najmniej jak nie znasz sie na majsterkowaniu. Za te kapuste możesz sobie kupić shotguna jakiegoś, chyba że koniecznie elektryk/gaz to beretke STTI.

Nie poboczną tylko boczną ;>

Edited by Gregoriian21
Posted

Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej. Zasięg i tak lepszy niż w najlepszej klamce sprężynowej.

Posted

Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej. Zasięg i tak lepszy niż w najlepszej klamce sprężynowej.

Tu się zgodzę bo używam właśnie STTI i nawet przy -20 strzelała, tylko pobór green gazu był duży.

Posted (edited)

Wiesz, opinii o replikach będzie tyle ile jest użytkowników na tym forum, więc nie dyskutujmy.

PS I chodzi mi cały czas o sprężynowe strzelby, klamek nigdy nie miałem w ręce.

Edited by RedViper
Posted (edited)

:hahaha:

Mogę nie komentować tej rady?

Pozwalam... :hahaha:

@igoras1997, przeczytaj temat Lawman. Nie gwarantuję jego wytrzymałości, bo dopiero raz z niego strzelałem.

Nie mam zamiaru polecać go i podkładać głowy pod topór. Ja kupiłem go tylko ze względu na zamierzany udział w specyficznej strzelance, wyłącznie przy użyciu "klamek", właściwie na jeden raz, bo z zasady nie używam broni bocznej. Ale może da Ci to pogląd na replikę w określonej przez Ciebie granicy cenowej.

NIE KUPUJ UŻYWEK!

Edited by Powała
Posted

Okey, dzięki. A co do tego shotguna sprężynowego, to mógłby ktoś linknąć aukcjie allegro, lub jakiś sklep ?? I czy ten shotgun będzie mial odpowiednie możliwośći źeby się postrzelać np. W lesie ?

Jeszcze raz dzięki wszystkim za rady ;-)

Posted
Że co? Beretta full plastic od STI jest bardzo awaryjna? Moja wymieliła spokojnie z 3k. Od znajomego to samo. Dalej strzela i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej.

No to chłopie szacun! Całe 3000 kulek, niewiarygodne! Toż to przecież ponad pół paczki kulek (G&G)!