Godar14PL Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 (edited) Witam! Nie znalazłem żadnego tematu, który opisywałby dokładnie taki sam problem, wiec zakładam nowy. Kupiłem miesiąc temu replikę GF36-2 w gunfire.pl Link do opisu Przy strzelaniu na wyzerowanym hop up nic się nie dzieje, ale wystarczy, że tylko trochę go podkręcę a kulka zacina się/powolutku wylatuje z lufy. Przez to, że nie mogę doregulować hopa osiągi są krótko mówiąc lipne. Na początku myślałem, że to wina mrozu, ale teraz jest ok 10 stopni i dalej to samo. Używam kulek 0,25g firmy Gunfire Rockets. Lufę kilka razy przeczyściłem i nic to nie dało. Proszę o jak najszybsza odpowiedź! Edited February 25, 2012 by Godar14PL Quote
elo263 Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 (edited) Witam Chciałbym podłączyć się do tematu , gdyż podejrzewam , że w moim G36 od JG mam ten sam problem . HiCap nakręcony , pełny , HU na 0 . Gdy strzelam kulki nie wylatują lub wylatują np. po 3 , zostają w lufie itp. Wina gumki czy może HiCapa ? :( Chciałem dodać , że strzelałem się na 3-15 stopni C ! Edited February 26, 2012 by elo263 Quote
elo263 Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Wymieniłem gumkę i wyszystko działa :) Dzięki ! Quote
Recommended Posts