Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Perski czarodziej xDDD. Nie lubie przez allegro ale jak mus to mus dzięki wielkie :D

PS. NA 100% pasuje do MB-01 <L96> bo to moja 1 snipa więc nie ogarniam za bardzo. Nie jestem pewien co do tego Warrior'a

Edited by Strzelec95
  • 2 weeks later...
Posted

Paczką kurierską 1-2 dni robocze. Ale tam był przelew wiec powinno pobrać pieniądze a tu nic stan konta taki sam. A tak w ogóle wie ktoś kiedy PDi dostarczy do jakiegoś sklepu komory ? Albo jakąś hurtownie zna ktoś gdzie bym znalazł?

Posted

Nie , a co do tego to składałem ofertę 2razy. Pytałem się też czy cześć będzie dostępna później lecz sprzedawca nic nie napisał wiec nie wiem czy to coś da jak napisze znowu o wystawienie ponowne ;/

Posted

No tak ale nic nie pobrało jak przelewałem. Może jakiś błąd z przesyłaniem danych , teraz to ja mam problem , bo tego nigdzie nie ma chyba ze sprzedawca wstawi od nowa ;/

Albo wiem co się mogło stać bo ja to zamówiłem na ostatnią chwile , przedmiot był do 6marca do 23godziny a ja kupowałem tego samego dnia pomiędzy 21-23godzina wiec może nie udało mi się załapać.

Posted

Poproś kogoś piśmiennego o skontaktowanie się ze sprzedawcą za Ciebie. Ja na jego miejscu zignorowałbym wiadomość od Ciebie uważając ją za prowokację lub wybryk sześciolatka - poważnie - nie chciałbym mieć później problemów że kupujący nie wiedział, że kurierowi drzwi trzeba otworzyć bo on sam nie otworzy itp.

Pozdrawiam,

Lao