adrock91 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 (edited) zakupiłem w komisie Cymkę 40, i wszystko jest gitara, replika prezentuje sie solidnie (mój pierwszy gun z metal body :D) jest zadbana, magazynki podają kulaski jak marzenie, strzela ładnie i celnie jest tylko problem z selektorem - strzela tylko ... semi o.O Zazwyczaj opisujecie tu problem w którym selektor działa tylko na auto. Mi w sumie brak ciągłego strasznie nie przeszkadza,bo jestem zwolennikiem real capów, a to uczy pociagania za spust kiedy trzeba, ale seria nieraz się przydaje więc jak to usunac ? Edited February 22, 2012 by adrock91 Quote
Jey85 Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 W oglę nie chce strzelać na auto czy selektor sam opada? trzeba by wyjąć GB i zobaczyć czy listwa selektora jest dobrze leży Quote
adrock91 Posted February 22, 2012 Author Report Posted February 22, 2012 działa tak : selektor ustawiony na safe - nei strzela, jest ok, na auto - semi ,na semi - semi Ok, sprawdzę listwę, gdyby płytka selektora była złamana, to na auto by w ogole sie nic nie działo ? Quote
adrock91 Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 BUMP Dzisiaj na strzelaniu w ogóle przestał strzelać, po tym jak batka się wyczerpała, więc wkładam zapasową - nic - twarde kilknięcie- próbuje inne - żadna inna batka nie mogła go wzruszyć - czyli płytka selektora musi być pęknięta na amen, lub spalił się bezpiecznik ? (mam kable głośnikowe i wtyczki XT-60) Quote
Recommended Posts