RepliPEEL Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Witam wszystkich. Stoję przed wyborem pistoletu do weekendowych strzelanek. Mój budżet wynosi 600 zł (+/- 100 zł). Co możecie polecić w tej cenie? Który wybór będzie najlepszy zakładając, że będę strzelał tylko w czasie ładnej pogody i temperatur powyżej 15*C? Dodam, że niezbędne wyposażenie już posiadam - potrzebuje tylko broni i kabury do niej (ale na kaburę przewidziałem osobne fundusze) Do preferowanych przeze mnie modeli zalicza się przede wszystkim P99 Walther'a i w miarę możliwości taki chciałbym kupić. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Powała Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 (edited) Rozejrzyj się najpierw tutaj, i poczytaj tutaj. Edited February 21, 2012 by Powała Quote
RepliPEEL Posted February 21, 2012 Author Report Posted February 21, 2012 Rozejrzyj się najpierw tutaj, i poczytaj tutaj. Już to zrobiłem przed napisaniem posta. Niczego nowego się nie dowiedziałem. Quote
Guest (ID:6452) Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 P99 to tylko Maruzen, nic ciekawego prócz niego nima. Ale jak nie koniecznie to cokolwiek z TM. Quote
Laokoon Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Jak wyżej. A jeśli chodzi o model, to proponuję postarać się obmacać klamki, których zakup się rozważa, bo nie wszystko wszystkim pasuje - Mi świetnie się celuje z 5-7, a z USP beznadziejnie - komu innemu - wręcz przeciwnie. Pozdrawiam, Lao Quote
Recommended Posts