Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam all mam problem kupiłem niedawno replikę Mb-01 i problem w tym że po oddaniu strzału kulka gwałtownie kosi na lewo strzelam z 0,25g słyszałem że to stabilizator ale nie mogę go znaleźć z góry dzięki proszę o jakieś zdjęcia gdzie jest problem jeśli można ;].

PS. Proszę nie pisać że to replika do strzelania do puszek bo już się na tym przejechałem i według mnie wymiana kilku części starczy i nie trzeba wydawać 2 tafli ;p

Posted (edited)

Aha ej a jaka gumkę kupić do snajpy bo mam białego guardera ale za długi jest i się mecze ze stockiem , i do gumki jak widziałem takie coś male dodają jeszcze w aegu wiem gdzie to wsadzić a w snajpie to potrzebne czy nie? jeśli tak to gdzie to się wkłada??

Edited by Strzelec95
Posted

Primo- popracuj nad składnią bo to co napisałeś to jakaś grafomania jest.

Secundo- masz wielki temat o warriorze, gdzie odpowiedź na Twoje pytanie padła wielokrotnie.

Posted (edited)

"REncy" opadają.... pomyśl, po co jest te wcięcie w komorze??? <myśl><myśl><myśl> aaaaaa!!!....... na dystanser

PS: Wsadź dystanser pomiędzy 2 półkule mózgu może zacznie działać.

Powiedz mi jeszcze jak wsadziłeś, białego guardera to stockowej dorabianej komory??? Zdolnyś!!!!!!!

Edited by Zuko0
Posted (edited)

1Primo : nie było w mojej elce dystansera , lub wypadł ale nie sądzę bo od nowości tak dziwnie strzela

2Primo : wsadziłem stockową , bo tamta jest za długa tak jak pisałem -.^ <gumka hop-up>

Edited by Strzelec95
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...