surval Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Szaszłyk - okularki Prowler można kupić na www.military.pl ( wybierz okulary strzeleckie ) - 135 zł. Quote
MARTINBULL Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Hargin ja uzywam Oakley'e a sam osbiscie rozwaliłme uvexy z około dwóch metrów i straciłem do tej firmy zaufanie gdyz uzywam okularów nie tylko do ASG a jesli Bartek ma wydac 200zł na okulary to warto dołozyc 100zł i miec dobre okularki i nie martwic sie ze cos ci sie w nich stanie To jest moje skromne zadanie :) Quote
Wukasz Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45606472 ciekawe choc Uvexy tańsze. Martinbull oczywiscie ze można rozwalić Uvexy - przecież firma każdemy użytkownikowi daje do zrozumienia ile wytrzymują ich okulary (przypomne: 45 m/s przy odlamku niecale 0,9 g). Dyskusji na ten temat było od groma. Wiec nie ma co tracić zaufania tylko zdawać sobie sprawe z ograniczeń sprzętu :) Quote
Hargin Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Hargin ja uzywam Oakley'e a sam osbiscie rozwaliłme uvexy z około dwóch metrów i straciłem do tej firmy zaufanie gdyz uzywam okularów nie tylko do ASG a jesli Bartek ma wydac 200zł na okulary to warto dołozyc 100zł i miec dobre okularki i nie martwic sie ze cos ci sie w nich stanie To jest moje skromne zadanie :) 1. ja rowniez uzywam okularow nie tylko do ASG, 2. ja rowniez rozawalilem jedna z par UVEXow i jedna pare Willeyow - na jedne usiadlem, z drugimi sie wywalilem na lodzie (trzymajac je w rekach) - czy na tej podstawie mam zaprzestac ich nosic? IMO trzeba sobie okresilic do czego maja byc okularki - jak do ASG to IMO UVEXy daja znakomity wspolczynnik cena/wyglad/bezpieczenstwo nie bronie tej firmy jak niepodleglosci - sam ich produktow raczej juz nie uzywam. Jednak twierdzenie, ze jak cos jest DROGIE to jest najzajebistsze, a inne sie nie nadaja - wykracza poza granice rozsadku 8) Quote
MARTINBULL Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Masz racje Hargin zgadzam sie z Toba ale ja nie napisałem ze jak cos jest drogie to jest super w sumie 300zł za bezieczenstwo oczu to nie tak duzo z własza ze takie okulary kupuje sie na pare lat wiadomo ze wydanie 1000zł na okulary to przesada chyba ze ktos jest zawodowcem i takie potrzebuje to co innego Quote
Hargin Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Masz racje Hargin zgadzam sie z Toba ale ja nie napisałem ze jak cos jest drogie to jest super w sumie 300zł za bezieczenstwo oczu to nie tak duzo z własza ze takie okulary kupuje sie na pare lat wiadomo ze wydanie 1000zł na okulary to przesada chyba ze ktos jest zawodowcem i takie potrzebuje to co innego tu sie zgodze - wydanie 300zl na ochrone oczu to nie jest "ZA DUZO" - co nie zmienia faktu, ze to "DUZO" i jesli ktos chce moze miec adekwatne bezpieczenstwo za mniejsze pieniadze :) ale to juz total OFF TOPIC ;) Quote
Recommended Posts