Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Zauważyłem na sklepie asgshop.pl ofertę tego kolimatora:

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4356

Mam na niego chęć ale nie daje mi spokoju niska cena. Fakt jest to kusząca oferta ale np. kolimatory z tego modelu innych firm kosztują 250-300zł... A w takiej cenie, jaka jest tutaj, można sobie kupić coś z ACM na taiwangunie co najwyżej:P

Dlatego mam wątpliwości czy coś jest nie tak z jakością czy taka jest po prostu cena? Na zagranicznych sklepach ten model jest w cenie ok. 30 dolarów.

Ktoś zakupił ten kolimator i może się wypowiedzieć? Ja już posiadam jeden taki model tylko montaż mam wysoki i dałem za niego 250zł z rok temu.

Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrawiam.

Posted

Tego nie brałem, ale jedno jest pewne - G&P i ACM są klepane w tej samej fabryce :P Ostatnio porównywałem kolegi G&P (kupiony bezpośrednio w sklepie) i mojego no name'a - identyczne z zewnątrz, wewnątrz, identyczne mankamenty pojawiają się podczas dłuższego użytkowania. Teraz do mnie leci G&P i porównam trzy - pewnie wyjdzie ten sam wynik. ;)

Posted

No ja u siebie w tym z przed roku mam czerwone szkło z zewnątrz jak się patrzy od przodu a przez środek tak lekko zielony kolor. A z pokrętłem nigdy nie miałem problemu. Ale kupie i sprawdzę czy spadli z jakością i czy to w ogóle to samo co ja mam :)