Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, ostatnio mam problem z moi Glock-iem 18c firmy KWA. Gdy strzelam na trybie pojedynczym czasem wskakuje auto, co jest denerwujące :P. Poza tym replika raz na jakiś czas podczas strzelania cofa zamek ale nie wylatuje kulka. Moje pytanie jest następujące: Czym to jest spowodowane, oraz gdzie mogę kupić części (jeśli to ich wina).

Pozdrawiam Nowin

• 6 months later...
Posted

Co do tego że czasami pójdzie ci seria na semi też tak mam, dlaczego to nie wiem. Może gdzieś selektor ma luz i świruje nie wiem. Ogoleni to też mam problem bo jak strzelam na sucho to na semi mam auto, po załadowaniu kulek problemu nie ma.

Posted

Co do cofającego się zamka-nie cofa się on do końca co owocuje brak podawania kulek.

Radziłbym rozebrać replikę ( jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o tym ) i nasmarowanie każdej części ruchomej osobno.Miałem taki sam problem w mojej Berrecie.Rozłożyłem ją na części pierwsze ( dosłownie ),nasmarowałem i zamek zaczął cofać się do odpowiedniej pozycji.Może będzie to też odpowiedź na problem z AUTO :)