Adriano941 Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Witam, nie wiem jak wsadzić kable do kolby SF a wygląda to tak: kable pięknie wyszłyz tyłu body i wiszą a gdzie je teraz włożyć? Czy muszę wywiercić dziurkę w kolbie czy co?? Pozdrawiam Quote
Nitro Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Wkładasz do prowadnicy kolby i przeciągasz aż do kolby. Quote
Adriano941 Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 Wkładasz do prowadnicy kolby i przeciągasz aż do kolby. ale gdzie to włożyć... kurde pewnie tak proste a ja nie mam pojęcia... tam na moje oko nie ma żadnej dziurki Quote
Nitro Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Jest to proste.Kable idą tam,gdzie masz podkładkę i śrubę,którą przykręcasz do body.Jeżeli nie ma,to musisz w tej podkładce wyszlifować dremelem,albo metalówką rowek na kable :) Quote
Adriano941 Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 o właśnie tego nie mam :D dlatego było to takie trudne :D okej dzieki :) Pozdro Adii Quote
Recommended Posts