Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam! Zamówiłem replikę rk-05 od boyia od jednego z forumowiczów (czekam właśnie aż przyjedzie przesyłka) ale nurtuje mnie jedna sprawa w związku z repliką a konkretnie:

moje pytanie to czy broń będzie dobrze strzelała na tych elementach? Czy nie trzeba będzie wymieniać elementów repliki gdyż głowica jest poszerzona a reszta elementów jak mniemam nie jest, czy nie trzeba będzie kupować reszty elementów "poszerzanych"? "Wzmocniona, łożyskowana głowica tłoka o poszerzonej średnicy Guardera"

http://wmasg.pl/pl/consignment/show/197831 Tu jest opisana specyfikacja maszyny.

Wydaje mi się że temat napisałem w dobrym dziale.

Pozdrawiam.

Posted

Jak ta głowica wchodzi w cylinder dobrze , to po co coś ruszać ? Będzie nawet dużo lepsza szczelność od stockowej głowicy . Oczywiście ta głowica uszczelni też się przy cylindrze bore up :) Wystarczy odpowiedni o-ring

Posted

W replice zostało wymienione dość dużo cześci,co powinno odbić się na kulturze pracy repliki.Jedyne co z nią rób to dawaj do serwisanta co 2-3 miesiące na przesmarowanie i uszczelnienie.Dokup jeszcze lipo i będziesz zadowolony ;)