Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam genialna propozycję - rusz dupę i poczytaj tematy o tych replikach. bo skoro opinie osób, które miały kilkanaście replik z jakiejś serii stawiasz na równi z tymi, którzy "widzieli/słyszeli/wyczytali", to albo coś jest z Tobą nie tak, albo masz +/- 14 lat. A każdy Twój post mnie coraz bardziej utwierdza w obu.

Posted

W CM031 tanim kosztem można zrobić stabilne 450 FPS na M120- M130. W v.2 bym się nie pchał, tym bardziej chińskie.

Właśnie o tym myślałem, kupie cm031 u krakmana, od razu dam gumkę, sprężynę 120( może 130) i batke 8,4 z większą pojemnością.

Za pewien czas jeszcze preclufe 6.02 systemy i powinno być ok - napewno lepiej niż zakup mp5 :)

Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tego tuningu, proszę o odpowiedz.

Dziękuje.

Posted

CM.031 spokojnie m150 pociągnie na stockowych częściach, trzeba tylko kupić do tego lipo 11.1. Polecam taki tuning, na pewno wyjdzie lepiej niż zakup mp5, czy użycie mózgu.

:D

Wydaje mi się że warto dorzucić i kupić cm031A lub cm031B - metalowe body.

Dzięki za rady, ale m150 raczej nie włożę (ale pewny nie jestem)

Pozdrawiam.

Posted

Widziałeś gdzieś taką cyme, a może masz ??

Zależy mi na wiarygodnej radzie.

Ja mam, terkot jest niesamowity, jakby się z ostrej strzelało. Dodatkowo nie wiem jak, ale dorobiłem swego rodzaju blow back (bo plastikowe body tak się giba), a spod pokrywy idą mi gazy wylotowe - to chyba od batki albo silnika. więc naprawdę warto.

Posted

A ja nie wiedziałem, że Systema robi lufy precyzyjne 6.02.

Autorze, Twoje posty utwierdzają wszystkich w przekonaniu, że nawet nie wykazujesz chęci samodzielnego szukania. Zadajesz bezsensowne pytania, na które padło już pierdyliard odpowiedzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...