Akkenoth Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Powiem więcej: kosztuje 2 stówy mniej, niż chinol z linka. Starczy na lipo i polecaną ładowarkę. Tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać: http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4310 Quote
OFF Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 (edited) Popatrz do czego dał linka lepiej co? http://gunfire.pl/product-pol-1152195833-Replika-karabinku-GF4-CQBR-ASCU-Upgraded.html A link dał do repliki za prawie 1100 zeta. Dobrze mu napisał, że za tą kasę KWA można wziąć. EDYTA: Do założyciela tematu - jeżeli chcesz strzelać się limitowo w Szczecinie, to musisz szukać replik z prędkością kulasów do 350 fps. I na cholerę Ci emka do CQB? MP5K PDW, P90 i coś w tym stylu, ale emka? Choć w sumie różne są zboczenia i co kto lubi ;-). Nie popatrzyłem,ponieważ nie wkleił poprawnego linka,a szukać za niego nie będę. Są też M4 z GFC za nieco ponad 800zł. Edited February 16, 2012 by OFF Quote
Gregoriian21 Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Są też m4 Boyi za 129 zł, chińczykom w kwestiach v2 lepiej nie ufać. Quote
Herod Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 Dobra, zaraz, spokojnie. Ustalmy coś. Dlaczego M4? A bo ja wiem… Bo ładny, bo zgrabny, bo od Wujka Sama, bo Modern Warfare, bo Battlefield 3, bo Medal of Honor, bo Hurt Locker… Dlaczego do CQB? Bo zajebiście wygląda z założonym tłumikiem, celownikiem laserowym i dobrą optyką. Jestem klientem. Kupuję oczyma. A dlaczego taka kwota? Może być inna, jest to kwestia dodatkowych pieniędzy i tyle. Ale boję się, że gdy już wydam te 1500 zł (wzwyż) na replikę, to okaże się, że w ogólnym rozrachunku mam z jego używania taką samą radochę jak dzieciak, który wydał 600 zł na swojego GFC czy innego P&J. Nie mam żadnego doświadczenia i nie wiem nawet, czy zgram się z jakimiś lokalnymi airsoftowymi ludźmi. Ale ASG to świetna zabawa i dlatego pytam co na początek? Quote
OFF Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Poczytaj sobie temat o M4 P&J i M4 KWA. To na początek. My za Ciebie repliki nie kupimy. Quote
Recommended Posts