Miles55 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Oooooo i takie załatwienie sprawy cholernie mi sie podoba :P Quote
Tomek_GGRS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Albo! Sprosić dupeczki do Nas :icon_biggrin: O tak! to jest myśl :cool: Choć te 30km za mną nie przemawia, a jakby nie patrzeć to w klubie stracimy więcej kasy. 1 browar w klubie = 3 browarki na poligonie. Ten argument przemawia za pozostaniem na miejscu. Aczkolwiek, jest i drugi argument przemawiający za pojechaniem - dupencje! Ni i trzeba targać jeszcze dodatkowy szpej na balety* Szpej na balety - normalnie ciuchy, czyli adidady, koszuka, spodnie, no i jakieś perfum, co by nie walić jak rumun z targowiska :happy: Quote
Jacek GROT Posted February 10, 2012 Author Report Posted February 10, 2012 Szpej na balety - normalnie ciuchy Chciałeś powiedzieć raczej nienormalne ? (Na tygodniową wycieczkę krajoznawczo- integracyjną nie jedziemy!). A ostatni raz u chłopaków pewnie nie będziemy. Jak będzie miło, to pewnie będzie można jeszcze nie raz powtórkę zrobić. Albo nawet ugadać się jakoś latem na zwiedzanie 3city + jakiś ciekawy melanżyk. Mnie nigdy tam nie było, a chętnie bym się kopnął. Ale to już inna bajka... Quote
Tomek_GGRS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Właśnie ... a czym tam pojedziemy? To tak na marginesie. Dobra, niech będzie "nienormalne" :icon_razz2: Quote
tokar92 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Panowie istnieje możliwość przesunięcia imprezy o tydzień w przód albo w tył ?? bo obawiam się że w tym terminie mam egzaminy i zabraknie mnie :( Quote
Tomek_GGRS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Nie, przecież to majówka :icon_razz2: Quote
Sab93 Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Nam też bardziej pasuje przesunięcie terminu w przód. Czyli 1, 2, 3 czerwiec. Wczoraj dostaliśmy bowiem zaproszenie na Dzień Dziecka w Gdyni, który odbywa się akurat 26 maja. Edit: Można jeszcze ewentualnie pojechać na Dzień Dziecka całym składem na kilka godzin lansu i potem wrócić na "poligon" :icon_razz2: Edited February 10, 2012 by Sab93 Quote
wegorz Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) ej chłopaki, głupie pytanie. Macie może przynajmniej jedno radio działające w zakresie 44 - 53 MHz (bądź nachodzącym czy zawierającym się zakresie), czy wszyscy mają co najwyżej PMRki d: Edited February 10, 2012 by wegorz Quote
Tomek_GGRS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) W takim razie termin do ugadania :icon_razz2: Wspólny lans - to od razy i by były materiały propagandowe na stronki internetowe :icon_biggrin: Wegorz - u nas mają same PMR'ki. Edited February 10, 2012 by Tomek_GGRS Quote
wegorz Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Chłopaki, zróbcie kiedyś zrzutę chociaż na jedną RF10 ; ) /*wrzuciłem temat SITRIP by było jakiekolwiek minimalne pojęcie w temacie, niedługo materiałów będzie więcej. Niech to będzie coś więcej niż cholerna wojna na cholerne plastikowe kuleczki */ Edited February 10, 2012 by wegorz Quote
Tomek_GGRS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Jesteś w posiadaniu tej radiostacji? :icon_biggrin: No i drugie pytanko - to gdzie takową kupić? Edited February 10, 2012 by Tomek_GGRS Quote
wegorz Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) W GOODzie są dwie, jedną mam ja drugą Krzysiek ; ) I będzie więcej fajerwerków w najbliższym czasie ; ) Chcesz ogólny zarys czy foty jak to działa? EDYTA: Pokrowiec zrobiony na zamówienie przez Praszkę, pod cenzurą mam nazwisko na radiu ; ) Radio i skrzynka do akumulatora z allegro od użytkownika DW_RADIO http://allegro.pl/rf10-skrzynka-akumulatora-akumulator-i2095535535.html aku do RF10 chwilowo gość nie ma ich na stanie, ale na allegro pojawiają się u niego często. Chwilowo ma starszą VXW100 http://allegro.pl/radiostacja-typ-vxw100-i2096039142.html ale co RF to RF ;D Edited February 10, 2012 by wegorz Quote
Jacek GROT Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 Uwaga. Po dzisiejszym balowaniu (U Nas to się zwie- "planowanie sztabowe") stwierdzam- Tomek mistrz parkietu ! Więc jak do Was przyjedziemy, to chowajcie niewiasty !!! Quote
Tomek_GGRS Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Wielkie mi rzeczy :cool: Bierzcie dużo dupeczek! Quote
Miles55 Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Dupeczek... Tomuś, weź się ogarnij bo znam Cię już "szamtę" czasu a coraz mniej Cię ostatnio poznaję :P Quote
Tomek_GGRS Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 No wiesz, ludziska się zmieniają :hahaha: Quote
marcinpmi Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 powiem szczerze, podjechałbym z wami i z moja ekipą, jednak mamy tak chujową (innego słowa nie dalo się tu użyć) organizację, że my nie możemy na trening się zebrać, może jeśli by się udało to, bym pojechał z wami, zależy ogólnie od sesji i tego, jak będą wyglądać moje fundusze, dobrze by było, jakby moi ruszyli dupę i też postarali się podjechać, jednak z nimi jest ciężko co do wszystkiego, dużo gadają mało robią Quote
Jacek GROT Posted February 15, 2012 Author Report Posted February 15, 2012 Wiesz, temat podrzucić zawsze można. Podłączymy wagony i pojedziemy razem ;) Quote
Jacek GROT Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Dobra Neptuny. Trzeba by ustalić już ewentualny termin. Rejczel odpowiada Nam właśnie ten 25-27 Maj. Tydzień wcześniej, probabli część najbardziej doświadczonych i wytrzymałych osób z mojej grupy, pociśnie w ramach współpracy z ZŻWP do Niemiec na "Bieg Nadodrzański" organizowany przez bundeswerę (jeszcze nawet o tym nie widzą, mam nadzieję że się nie kapną jak to zobaczą xD). A z kolei pierwszy weekend czerwca, to będzie fenomenalny zlot militarny w Witnicy nieopodal Gorzowa (bynajmniej tak było rok temu). Wspominaliście że macie jakąś tam imprezę w ramach dnia dziecka- nie widzimy przeciwwskazań, by Wam w tym przedsięwzięciu nie pomóc :) Ba, będzie nawet ciut materiałów na wumask, w ramach propagandy sukcesu i rozwoju w dobrym kierunku... :) Soł jak, wpisywać 25-27 w kajet ? Quote
tokar92 Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ja odpadam 27 mam egzamin z angola ;/ może przełożymy na 1 2 3 czerwca ? ;) Quote
Tomek_GGRS Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Chyba masz problem lekki problem, z resztą nie wiadomo czy nie będzie u nas czegoś w GW w tych dniach :icon_razz2: Quote
Tomek_GGRS Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Ja teraz nie opuszczam żadnych wypadów/popijaw/zlotów etc! Jadę wszędzie! Egzaminy poczekają :icon_biggrin: Quote
tokar92 Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Fajnie ale ja nie mogę opuścić egzaminu ;/ Quote
Sab93 Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 27 maja odbędzie się najprawdopodobniej dzień dziecka w Gdyni. Start około godziny 10. Koniec chyba około 16. Dokładniejsze info będziemy mieli dopiero w połowie maja, bo teraz jeszcze wszystko planują i ustalają. :icon_razz2: W każdym bądź razie, można by wtedy zrobić tak, że w piątek i sobotę działamy na naszym terenie (integracja, strzelanki, ćwiczenia, realizacje, lans fotki z akcji, itd) a w niedziele ruszamy wspólnymi siłami na Dzień Dziecka do Gdyni :biggrin: Po zakończeniu imprezy nie będzie już raczej sensu wracać z powrotem. Można by albo zrzucić sprzęt i połazić gdzieś po 3 city, albo znajdziemy jakaś mniejszą miejscówkę bliżej 3 city i tam jeszcze podziałamy. Zależy też jaka opcja Wam się bardziej spodoba. :icon_razz2: Quote
Recommended Posts