Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albo! Sprosić dupeczki do Nas :icon_biggrin: O tak! to jest myśl :cool:

Choć te 30km za mną nie przemawia, a jakby nie patrzeć to w klubie stracimy więcej kasy. 1 browar w klubie = 3 browarki na poligonie. Ten argument przemawia za pozostaniem na miejscu. Aczkolwiek, jest i drugi argument przemawiający za pojechaniem - dupencje!

Ni i trzeba targać jeszcze dodatkowy szpej na balety*

Szpej na balety - normalnie ciuchy, czyli adidady, koszuka, spodnie, no i jakieś perfum, co by nie walić jak rumun z targowiska :happy:

Posted
Szpej na balety - normalnie ciuchy

Chciałeś powiedzieć raczej nienormalne ?

(Na tygodniową wycieczkę krajoznawczo- integracyjną nie jedziemy!).

A ostatni raz u chłopaków pewnie nie będziemy. Jak będzie miło, to pewnie będzie można jeszcze nie raz powtórkę zrobić. Albo nawet ugadać się jakoś latem na zwiedzanie 3city + jakiś ciekawy melanżyk. Mnie nigdy tam nie było, a chętnie bym się kopnął. Ale to już inna bajka...

Posted (edited)

Nam też bardziej pasuje przesunięcie terminu w przód. Czyli 1, 2, 3 czerwiec. Wczoraj dostaliśmy bowiem zaproszenie na Dzień Dziecka w Gdyni, który odbywa się akurat 26 maja.

Edit: Można jeszcze ewentualnie pojechać na Dzień Dziecka całym składem na kilka godzin lansu i potem wrócić na "poligon" :icon_razz2:

Edited by Sab93
Posted (edited)

ej chłopaki, głupie pytanie. Macie może przynajmniej jedno radio działające w zakresie 44 - 53 MHz (bądź nachodzącym czy zawierającym się zakresie), czy wszyscy mają co najwyżej PMRki d:

Edited by wegorz
Posted (edited)

W takim razie termin do ugadania :icon_razz2:

Wspólny lans - to od razy i by były materiały propagandowe na stronki internetowe :icon_biggrin:

Wegorz - u nas mają same PMR'ki.

Edited by Tomek_GGRS
Posted (edited)

Chłopaki, zróbcie kiedyś zrzutę chociaż na jedną RF10 ; )

/*wrzuciłem temat SITRIP by było jakiekolwiek minimalne pojęcie w temacie, niedługo materiałów będzie więcej. Niech to będzie coś więcej niż cholerna wojna na cholerne plastikowe kuleczki */

Edited by wegorz
Posted (edited)

W GOODzie są dwie, jedną mam ja drugą Krzysiek ; ) I będzie więcej fajerwerków w najbliższym czasie ; ) Chcesz ogólny zarys czy foty jak to działa?

EDYTA:

p2100281.th.jpg p2100282.th.jpg p2100283.th.jpg

Pokrowiec zrobiony na zamówienie przez Praszkę, pod cenzurą mam nazwisko na radiu ; )

Radio i skrzynka do akumulatora z allegro od użytkownika DW_RADIO

http://allegro.pl/rf10-skrzynka-akumulatora-akumulator-i2095535535.html aku do RF10

chwilowo gość nie ma ich na stanie, ale na allegro pojawiają się u niego często. Chwilowo ma starszą VXW100 http://allegro.pl/radiostacja-typ-vxw100-i2096039142.html ale co RF to RF ;D

Edited by wegorz
Posted

powiem szczerze, podjechałbym z wami i z moja ekipą, jednak mamy tak chujową (innego słowa nie dalo się tu użyć) organizację, że my nie możemy na trening się zebrać, może jeśli by się udało to, bym pojechał z wami, zależy ogólnie od sesji i tego, jak będą wyglądać moje fundusze, dobrze by było, jakby moi ruszyli dupę i też postarali się podjechać, jednak z nimi jest ciężko co do wszystkiego, dużo gadają mało robią

• 3 weeks later...
Posted

Dobra Neptuny.

Trzeba by ustalić już ewentualny termin. Rejczel odpowiada Nam właśnie ten 25-27 Maj. Tydzień wcześniej, probabli część najbardziej doświadczonych i wytrzymałych osób z mojej grupy, pociśnie w ramach współpracy z ZŻWP do Niemiec na "Bieg Nadodrzański" organizowany przez bundeswerę (jeszcze nawet o tym nie widzą, mam nadzieję że się nie kapną jak to zobaczą xD). A z kolei pierwszy weekend czerwca, to będzie fenomenalny zlot militarny w Witnicy nieopodal Gorzowa (bynajmniej tak było rok temu). Wspominaliście że macie jakąś tam imprezę w ramach dnia dziecka- nie widzimy przeciwwskazań, by Wam w tym przedsięwzięciu nie pomóc :) Ba, będzie nawet ciut materiałów na wumask, w ramach propagandy sukcesu i rozwoju w dobrym kierunku... :)

Soł jak, wpisywać 25-27 w kajet ?

Posted

27 maja odbędzie się najprawdopodobniej dzień dziecka w Gdyni. Start około godziny 10. Koniec chyba około 16. Dokładniejsze info będziemy mieli dopiero w połowie maja, bo teraz jeszcze wszystko planują i ustalają. :icon_razz2:

W każdym bądź razie, można by wtedy zrobić tak, że w piątek i sobotę działamy na naszym terenie (integracja, strzelanki, ćwiczenia, realizacje, lans fotki z akcji, itd) a w niedziele ruszamy wspólnymi siłami na Dzień Dziecka do Gdyni :biggrin: Po zakończeniu imprezy nie będzie już raczej sensu wracać z powrotem. Można by albo zrzucić sprzęt i połazić gdzieś po 3 city, albo znajdziemy jakaś mniejszą miejscówkę bliżej 3 city i tam jeszcze podziałamy. Zależy też jaka opcja Wam się bardziej spodoba. :icon_razz2: