Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem dziewczyny!

W zasadzie temat jest skierowany bardziej do Gdyńskiego okręgu wojskowego naszej Formacji ; )

Co wy na to, abyśmy wbili się do Was w terminie 25, 26, 27 maj? - powinno już być po maturach :) A ja mam nadzieję że nie wyznaczą mi wtedy terminu obrony licencjata...

Chętnie najechali byśmy pomorze, zostawili u Was trochę kompozytu, wsparli lokalne gorzelnie i rozwiązali problem niżu demograficznego (mamy nadzieję że ładnych niewiast u Was tez nie brakuje)... :D

Czy macie możliwość załatwienia niskim kosztem jakiegoś terenu na weekend, gdzie mogli byśmy wspólnie rozbić obóz, rozpalić ognicho i ewentualnie się nastrzelać, bądź też zrobić patrol W.S.W. (Wiadro, Szmata, Woda) ? Mile widziane w pobliżu jeziorko i las...

Ja sądzę że 5-10szt ogrów ze sobą bym zabrał, zresztą temat wypadu do Was był już wspominany. Sprawa transportu, to już nasz problem, ale pewnie jakoś się zabierzemy.

Oczywiście, postaramy się odwdzięczyć i zaprosić Was do Nas na jakiś ciekawy zlocik/ manewry.

Czekam na propozycje i zachęcam wszystkich członków formacji do dyskusji... :)

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Termin i pomysł jak najbardziej OK :icon_biggrin: Wrzuciłem już do siebie na forum żeby ustalić kilka konkretów i pomyśleć o organizacji.

Teren w pobliżu lasu raczej się znajdzie. Z jeziorkiem może być problem, ale zobaczymy co da się zrobić. 3 dni to kupa czasu, także postaramy się fajnie go zorganizować. :icon_razz2: Nudzić się raczej z nami nie będziecie :icon_biggrin:

Posted

No i fajno. A temu jakiś pojemniejszy zbiornik z H2O potrzebny, co by było gdzie jaje zamoczyć. Koniec maja/ początek czerwca to zazwyczaj mamy wysokie temperatury... A łazić 3 dni w szpeju bez kąpania się to lipa trochę :D

Posted
Rzecz jasna Wy nocujecie z nami w obozowisku? :zastanawia:

Oczywiście :icon_razz2: Zresztą teren będzie pewnie oddalony kilkadziesiąt kilometrów od 3-miasta, także tak będzie nawet nam najwygodniej. :icon_mrgreen:

Posted

HAHAHA ... prześpimy się razem wszyscy :icon_razz2:

Skoro będziemy kilkanaście kilometrów od 3-miasta ... Dobra nie będę owijał w bawełnę: kupimy tam piwo i będą jakieś panienki? :biggrin:

Posted (edited)
Czyli nasz skład zaopatrzeniowy (sklep) będzie blisko? :icon_biggrin:

Z pierwszych doniesień, z oficjalnego tajnego rozpoznania wynika że niedaleko znajduje się super-sam. "W sklepie mają piwo, żołądkową, kiełbasę i gumki." Także wszystko co potrzeba jest xD

Ogarniam łączność! XD

Wiadomo... Węgorz lubi antenki i te sprawy xDD

Edited by Sab93
Posted

Hahaha, ale kozak xD

Nie zapominajmy, że jedziemy też nieco postrzelać/ wymienić doświadczenia Tomaszu :) Znając życie w dzień będzie nieznośnie gorąco, więc naszą militarną część spotkań, trzeba będzie przenieść na wieczór/noc, co niestety nieco wyklucza udział w wiejskich "potańcówkach"- co zresztą pewnie wszyscy lubimy :D

Posted

Koniec maja / początek czerwca - takich strasznych upałów to bym się nie spodziewał w tym okresie. Choć kto wie? :icon_razz2:

Będzie czas na działanie, będzie i na FUN oraz chlanie. Pozostaje tylko to właściwie rozplanować :biggrin:

Posted

Tomek, nie poznaje Cię!!! Na balety?! Zawsze to ja męczę w tej sprawie tyłki :P

Ale racja... do trójmiasta poszedł bym na jakieś konkretne balety. Nie zawsze ma się okazje być w okolicy :D