Fifer Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 (edited) Czy ktoś ma może jakieś opinie na temat adaptera P&J z g36 na m4. Jak trzymają sie w nim magi do M4. Czy w ogóle warto kupić? Pytam sie gdyż mam zamiar przenieść sie na magazynki M4 gdyż (dla mnie) są bardziej poreczne i bardziej mi odpowiadają niż "gietowskie" plastiki. EDIT: A jeszcze jedno. Który lepszy BattleAxe, P&J czy JG? Replika JG. Podobno są problemy z podawaniem kulek w Battelaxe. Czy to prawda? Edited January 26, 2012 by LogaN Quote
Fifer Posted January 25, 2012 Author Report Posted January 25, 2012 Dobra ...czyli Battleaxe odpada..Co na temat JG oraz P&J...(O classic army nie pytam nawet :) Quote
lukira Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 JG - na 100% dobry. PJ nie miałem więc się nie mogę wypowiedzieć. Quote
Miszczo Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 PJ to to samo co Battleaxe - też wymaga wyszlifowania. Ma nawet znaczek Battleaxe. Ja posiadam adapter Battleaxe i po przeszlifowaniu podaje idealnie BB's. Używam PMAGów w wersji eco Quote
LogaN Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Akcesoria". Quote
Recommended Posts