luq17 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Witam jestem tu nowy i mam pytanie które nurtuje mnie przez caly czas otóż jestem zainteresowany kupnem repliki bądź tez modelu asg karabinu mauser 98k lub mosin-nagant . Problem polega na tym ze na kieszeń zwykłego 18-latka który nadal się uczy i żyje z rodzicami cena 400 zl bądź więcej jest nierealna ( przynajmniej dla mnie ) więc zwracam się z pytaniem do was czy ma ktoś sprzedać ową replikę za mniejszą cene ? Na początku już mówię że chodzi mi o taki model na ścianę i do oddania pustego strzału. Z góry dziękuje Quote
Bart_Forrester Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 na kieszeń zwykłego 18-latka który nadal się uczy i żyje z rodzicami cena 400 zl bądź więcej jest nierealna Z tego co ja pamiętam, jak miało się osiemnaście lat, żyło z rodzicami (którzy opłacali rachunki i jeść dawali, więc te wydatki nam odchodziły), a przy tym się uczyło, to choćby na samych korkach z matematyki można było sobie dorobić. Poza tym - ostatnio w którymś sklepie ASG Mausery z łuskami od boyi były w promocji za 360 zł. Quote
herrtomo Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 I dodatkowo chyba nikt się nie zlituje i nie sprzeda Ci czegoś takiego za pół ceny...poproś o to w lisćie do Mikołaja albo rzuć hasło rodzinie na urodziny. Quote
musashi Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Niewiem jak ale jestem od ciebie młodszy a jakoś daje sobie rade . Chodze do szkoły a w wolnym czasie pracuje i nie musze prosić rodziców o replike . Znajdz sobie jakąś dorywczą prace a nie żeruj na rodzicach . :biggrin: Quote
Recommended Posts