Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Widze, że jednak ciągnie cię w stronę G&P. Z tego co kiedyś wyczytałem w sieci wynika: wykonane z cordury, inne materiały dobre, jakość szycia nieco gorsza od Guardera. Widziałem jednak kilka produktów Guardera i jeżeli jest to na prawde "nieco" to do softu starcza. Jednakże analizując zdjęcia coś wi nie gra w kolorach kamuflażu stosowanego przez G&P (brąz) http://www.gp-web.com/en/productspop.php?pid=218 i to nie tylko na ich stronie ale i na WGC. Zaś układ plam coś mi taki ERDLopodobny się wydaje... Z tego powodu swoj wybór zawęziłbym do wyrobów Guardera. Jest to jednak moje subiektywne odczucie (no i sam nie używam woodlanda).

Co do samej kamizelki to FLCII jest fuj, a RACK jest cacy. Dlaczego? Bo lubie chesty :) Drugim argumentem jest zestaw ładownic w standardzie. Te w RACK są o wiele bardziej użyteczne. Za Buttpackami (FLC) nie przepadam, uznaje je za zło konieczne jeżeli się nie ma plecaka przy długich scenariuszach. IMHO lepiej wziąść lepszy zestaw ładownic i kupić sobie oliwkowy plecak za kilkadziesiąt złotych. Jest ich obecnie całkiem sporo.

Posted

a gdzie w polske mozna w miare tanio dostac RACK'a?

Pozdrawiam

Raka ? Od palenia papierosów, szczególnie z ruską akcyzą. Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać.

edit: tak lepiej? jezu

Posted

Hehe a ja nie lubie chestów :P Wole coś takiego jak FLC II,jak nie spasi to sprzedam :wink: A za taką cene to ten G&P ma duże wyposażenie?Jeden grenade pouch z Guardera kosztuje 30$ 8O