lukaszekgw Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Witam jestem początkującym maniakiem ASG jestem na tym forum od paru minut :) kolega który zaraził mnie tą pasją wspominał mi że są okulary do asg do których można podpiąć szkła korekcyjne będę wdzięczny za pomoc :)
OFF Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/118951-okulary-ochronnegoogle-na-okulary-korekcyjne/
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Posted January 13, 2012 sorry ale link nie działa :(
OFF Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 U mnie działa,a jak Tobie nie działa to użyj "szukajki" .
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Posted January 13, 2012 już działa :) ale bardziej chodziło mi o link np z allegro był bym bardzo wdzięczny osobie która by mi jakiś link przesłała :)
OFF Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 już działa :) ale bardziej chodziło mi o link np z allegro był bym bardzo wdzięczny osobie która by mi jakiś link przesłała :) Wystarczy,że przeczytasz ten temat,który Ci dałem. Wtedy na allegro już chyba będziesz w stanie sam znaleźć ,a nie wyręczać się innymi.
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Posted January 13, 2012 jakoś nic nie mogę znaleźć jednak bd prosił o jakiś link :)
musashi Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Może słabo szukałeś . Skoro jesteś nowy na forum powinieneś wiedzieć że osoby którym nie chce się szukać informacji i zakładają nowe tematy nie są lubiane .
Pietracha Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 (edited) @lukaszekgw: Żenujący jesteś. OFF podał Ci link do tematu, w którym już w drugim poście masz przykłady dwóch modeli okularów, do których możesz podpiąć szkła korekcyjne. I dalej chcesz wciskać kit, że nie możesz nic znaleźć? Nikogo nie interesuje, że jesteś na forum od kilku minut. Zadaj sobie trochę trudu, poszukaj i poczytaj. A nie liczysz na to, że ktoś odwali robotę za Ciebie i na tacy poda Ci linki. Edited January 13, 2012 by Pietraszka
Mortis Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Odejdź z asg, nawet nie próbuj zajmować się tym hobby... póki nie nauczysz się samodzielnie wyszukiwać informacji i samodzielnie myśleć. Nikt tutaj nie będzie myślał za Ciebie.
lukaszekgw Posted January 13, 2012 Author Report Posted January 13, 2012 koledzy którzy bawią się w asg mówili mi znajdę tu pomoc jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam
OFF Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 koledzy którzy bawią się w asg mówili mi znajdę tu pomoc jeśli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam Tak,uraziłeś nas swoim lenistwem. Podałem Ci link do tematu,w którym możesz znaleźć informacje ,których szukasz a pomimo tego dalej chcesz tych informacji. Taka rada mała.. poświęć trochę (nie mam tutaj na myśli paru minut) czasu aby przejrzeć forum,zobacz jakie są działy,co się w nich znajduje itd. ,a później "pobaw" się http://wmasg.pl/pl/search .
LogaN Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Nie wiem z jakiego powodu założyłeś aż trzy tematy. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/120619-okulary/page__p__1625337__fromsearch__1#entry1625337 A na przyszłość - nazywaj wątki poprawnie, tak by można było wywnioskować tematykę problemu z samej nazwy tematu.
Recommended Posts