Anyon Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 (edited) Witam, posiadam problem z moim karabinkiem Cm.028c. Posiadam go juz od 2-3 lat i jeszcze nigdy mi sie z nim nic nie dzialo do teraz. Pierwszy akumlator stockowy w broni sie zlamał wiec kupiłem sobie Firefoxa 8.4v 1500mah. Pierwsze kilka strzelanek działał super lecz teraz po naładowaniu go strzeli 1-2 razy i przerywa, po odczekaniu jakichś 5 min znowu 1-2 razy strzeli i nic. Co można zrobić w tej sytuacji i ile to bedzię mnie kosztować? Proszę o szybką odpowiedź. pozdrawiam Edited January 8, 2012 by Anyon Quote
LogaN Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Prawdopodobnie akumulator jest uszkodzony. Skoro na początku strzelał w porządku, to przypuszczam, że mogła go uszkodzić ładowarka. Niech zgadnę, używasz standardowej ładowarki, którą dostałeś do repliki, tak? Niestety, ale Firefoxy są bardzo wrażliwe i trzeba je ładować wyłącznie dobrymi, sprawdzonymi ładowarkami. Quote
Wiśnia Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Batka albo silnik. Musisz sprawdzic na innej baterii (sprawnej na 100%) i wtedy napisz co i jak. Quote
Anyon Posted January 10, 2012 Author Report Posted January 10, 2012 Wiecie co, zaryzykowałem i naładowałem jeszcze raz akumulator i o dziwo działa. Nie wiem jak to możliwe, byc moze nie dopiołem dobrze wtyczki i nie był poprostu naładowany ew prądu nie było w domu ale nie wiem. Quote
Recommended Posts