Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wszystkie drewna będą pasowac . Z tym że z kolbą jest trochę zabawy - trzeba uciąc wystający "klocek" z kolby . Następnie wydrążyc dziurę w kolbie na wystający "klocek" z body .

Możesz też wydrążyc miejsce na akumulator - ale nie radzę ( możesz uszkodzic kolbę ) - najlepiej dac kable i akumulator pod dekiel .

Posted (edited)

Wlasnie o to chodzi by byl tam aku :P Narzedzia jakies tam mam , powinienem sobie poradzic . Hmm a ta kolba bardzo delikatna , no chyba nie bardziej jak stock od cymy ? :D

Reszta ( chwyt przedni ) bedzie bez modyfikacji pasowac ?

Edited by sidor95
Posted

Chwyt pistoletowy nie będzie pasował, bo w replice jest grubszy.

Rurę gazową trzeba pilnikiem w miejscu montażu odchudzić.

Chwyt przedni tak samo.

Polecam ten komplet - sprzedaje go uczciwy Sprzedawca, z naszego forum zresztą (nie, nie ja :P).

Posted

Wlasnie o to chodzi by byl tam aku :P Narzedzia jakies tam mam , powinienem sobie poradzic . Hmm a ta kolba bardzo delikatna , no chyba nie bardziej jak stock od cymy ? :D

Reszta ( chwyt przedni ) bedzie bez modyfikacji pasowac ?

Chwyt ... wątpie ( ale wszystko jest możliwe ) .

Robiąc miejsce na aku , osłabisz kolbę .

Posted

Rozumiem . Z pilnikiem dopasuje łoże, nakładke zeby luzów nie było ? Wiadomo , che zeby wszystko było ladnie spasowane . Jest to wykonalne ?

Co do kolby , to z replika póki co to nie padam , hehe ^^ Wiec normalne uzytkowanie by wytrzymala wydrążona na li-po 2200 11,1V i kabelki tak mysle .

Posted (edited)

Rozumiem . Z pilnikiem dopasuje łoże, nakładke zeby luzów nie było ? Wiadomo , che zeby wszystko było ladnie spasowane . Jest to wykonalne ?

Co do kolby , to z replika póki co to nie padam , hehe ^^ Wiec normalne uzytkowanie by wytrzymala wydrążona na li-po 2200 11,1V i kabelki tak mysle .

Na małego lipolka - spoko , możesz drążyc :wink:

Edited by Perski102
Posted (edited)

Wracajac do łoża i nakladki da sie spasowac zeby luzow nie bylo ? Tak w ogóle dzieki wszystkim za zainteresowania i odpowiedzi w temacie :). A czy on taki maly to ja nie wiem :P 103mm x 33mm x 24mm

Edited by sidor95
Posted (edited)

Witam! U mnie na przykład, dolna część pasowała bez przeróbek, natomiast z górną były problemy. Z kolei kiedy montowałem zestaw drewien u znajomego było dokładnie na odwrót. Jak napisał przedmówca, powoli i ostrożnie.

Edited by zbojcerz_hegemon