Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wszystko zależy od nakrycia głowy i okularów/gogli...

Obecnie używam jednootworowej jak widać na avatarze i nie narzekam ale to kwestia dość indywidualna.

Tzw. "lodziary" pewnie mają lepszą wentylację aczkolwiek wygląd nieco odstrasza :hahaha:

Wybór należy do Ciebie. Może mały eksperyment?

Posted (edited)

Ok to kupię termoaktywna na allegro za 11 zł ;)

Mam jeszcze do tego maskę typu stalker,a kominiarka kupię po to żeby było: ciepło, zasłaniało tył głowy no i fajnie wyglądało ;)

Edited by arend
Posted

,a kominiarka kupię po to żeby było: ciepło, zasłaniało tył głowy no i fajnie wyglądało ;)

Jeśli myślisz, że z kominiarką będzie mniej bolało to jesteś w błędzie. Pozdrawiam.

Posted

Witam, mam takie pytanko. Jaka będzie najlepsza kominiarka do asg, czy tylko z otworem na oczy czy na oczy i np. buzie ;)

Chodzi mi troszkę o wentylacje powietrza no i parowanie okularów.

Termoaktywne z magnuma bodajże 25 zł, a bezszwowa 60.

Wentylacja :zastanawia: okej chyba, nie bardzo wiem jaką miarą oceniać, toć to ma grzać w uszy. A okulary - moje nie parują a Twoje to zależy.

http://www.sklep-presto.pl/product-pol-13165-Kominiarka-Magnum-Balaclava.html

• 4 weeks later...
Posted (edited)

W jednej i drugiej jest metka TMC. W tej pierwszej jest skierowana do wewnątrz. Chyba nie ryzykowaliby i nie dawaliby tego jako TMC,ale nie jestem pewien na 100%,różne rzeczy ludzie robią.

Edited by OFF