Black Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Przejrzalem chyba wszystkie watki i mam metlik w glowie - moze ktos zechce mnie oswiecic - gdzie serwisowac tego guna (chodzi na naprawe giwerki z upgradem, siadl chyba gearbox). Quote
0L0 Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Najlepiej samemu się za to wziąść :wink: To nie jest nic trudnego rozkręcić guna i zdiagnozować usterkę lub zrobić upgrade. Ale jak już bardzo chcesz ją do serwisu odesłać w celu tuningu to chyba najlepiej do Machineguna :roll: (mają największy wybór części). Możesz też skorzystać z usług osób, które MP5 ICSa już nie raz wybebeszały :twisted: Quote
Black Posted March 22, 2005 Author Report Posted March 22, 2005 Wybebeszylem go - urwane dwa zabki przy zebatce tloka, tlok na dole nieco zjechany, nadpalony przelacznik ognia :-( Mimo wszystko chcialbym, zeby ktos profesjonalnie mi zlozyl. Co do machinguna - ostatnio naprawiali mi giwerke wieki cale... Quote
0L0 Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Ale po co tracić 80zł + przesyłka w dwie strony :roll: Kup tłok, zębatkę... polecam też zestaw cichej głowicy tłoka i cylindra ;) Styki najlepiej przetrzeć delikatnie bardzo drobnym papierem ściernym. Pomyśl tez o wymianie dyszy, bo jeśli do tej pory się nie rozpadła to napewno to uczyni w niedalekiej przyszłości :lol: Quote
Black Posted March 22, 2005 Author Report Posted March 22, 2005 Taki majster to ja nie jestem :-) Poza tym chcialbym wstawic zebatki helikalne, a tu trzeba dobrac odpowiedni tlok, jakos tego geara zlozyc itd itp. Wole puscic 80 zl + koszty przesylki, niz cos schrzanic i stracic wiele wiecej :-) Poza tym wyznaje zasade - zarob i daj zarobic innym! :arrow: :P :!: Quote
0L0 Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Oj tam wielka filozofia, zęby na tłoku są albo szerokie albo wąskie, to samo zęby na zębatce tłokowej ;) (na Machinegunie wyraźnie jest napisane jakie zęby ma dany tłok, lub zębatka) Ale jak chcesz stracić ponad 100zł to proszę bardzo :? ...ja pomóc mogę ;) Quote
Recommended Posts