lewyy Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps? Quote
Attero Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Bierz tego JG, porządna sprężyna i snajperstwo zaczyna się od 1500 zł w górę Quote
Perski102 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Jak chcesz , mam na sprzedaż MB01 (bardzo tanio ) - pisz na PW . Mb05 to to samo co mb01 - różni się tylko łożem . Quote
Radziul Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Witam. Jak napisałem powyżej mam problem z wyborem dla siebie repliki. Otóż sprawa nie jest jak się wydaje taka błaha. Mam do wyboru między JG1338, a MB05CUPV. Otóż w giecie, jak Widzicie jest sporawa promocja :]. Mimo to nie wiem co wybrać. Warto kupić replikę od JG? A może porządniejsza i lepsza okaże się snajperka? Czy jak na sprężynówkę ta MB05 jest solidna? Czy będzie radość gry z 500fps? Jest błacha - bierz giete, na forum cieszy się w miare dobrą opinią. Quote
Christophy Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Bierz tą gietkę. Ma risy i emkowy adapter, przez co masz bardzo tanie magi. Quote
OFF Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Bierz tą gietkę. Ma risy i emkowy adapter, przez co masz bardzo tanie magi. Low-capy do G36 nie są takie drogie przecież,a to "bardzo tanie magi" to dyskutowałbym z tym akurat ;) Quote
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Low-capy do G36 nie są takie drogie przecież,a to "bardzo tanie magi" to dyskutowałbym z tym akurat ;) Emkowe nówki w sklepie można dostać za 17 zł. Plastiki, bo plastiki, ale za połowę ceny również plastików, ale do g36. Quote
Guest (ID:6452) Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Wolał byś metalowe do G36? :D Quote
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Wolał byś metalowe do G36? :D Oczywiście, że tak. :P dlatego miałem gietę z adapterem. ^^ Quote
OFF Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Emkowe nówki w sklepie można dostać za 17 zł. Plastiki, bo plastiki, ale za połowę ceny również plastików, ale do g36. Magazynki do G36 chodzą po 28zł (low-capy) z P&J ,więc te 17zł nie jest połową ceny. Low-capów i mid-capów do M4 za 17zł nie znalazłem,jak już to były za 25-31. Więc wg mnie różnica nie jest tak duża żeby mówić o bardzo tanich magazynkach,skoro mamy inne w podobnej cenie. Chyba,że weźmiemy pod uwagę dostęp do ładownic na magazynki do G36,ich cenę itp. itd. ,ale to już kwestia tego co wolimy. Quote
Bart_Forrester Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 JA znalazłem, bo sam miałem ich 10 sztuk, z aresa/maga, jesli dobrze pamiętam. CHYBA reale. ale to dawno było. Quote
siannko Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 (edited) Tak, to były reale, plastiki, swoją drogą bardzo fajne i miały oznaczenia (przynajmniej moje) fajnie siedziały w gnieździe i nigdy się nie zepsuły, polecam :maniak_OK: Edited January 4, 2012 by arend Quote
lewyy Posted January 10, 2012 Author Report Posted January 10, 2012 Dzięki chłopaki za wypowiedź. Zamówiłem gietę :] Quote
Recommended Posts