FlynN Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Witam. Szukam opinii o tej ładowarce mikroprocesorowej co w temacie. Dokładnie takiej: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=TLP-CHR-PROII&search=category&rs=Chargers%20And%20Dischargers&catid=15&cat=125 Quote
hubercik12311 Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Nie wyrażę opinii ale dam radę Kup imaxa b6 i masz z głowy szkuanie opinii o tym cudzie które daje z tego co wyczytałem to samo co imax a może nawet mniej. W razie czego proszę o sprostowanie przez bardziej doświadczonych użytkowników Pozdrawiam Hubert Quote
wiciok Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 FlynN, mam nadzieję, iż zdajesz sobie sprawę, że: Status : Discontinued Quote
FlynN Posted January 2, 2012 Author Report Posted January 2, 2012 Pytam bo kolega sprzedaje bo kończy z airsoftem i myślałem od niego kupić tylko że nic nigdzie o tym znaleźć nie mogę. Quote
Recommended Posts