Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Wystawiam na sprzedaż jeszcze raz to, co mi zostało z amerykańskich drobiazgów ( po obniżce):

- sztućce polowe, stan b.dobry, 25zł

- helm, klon europejski, stan dobry +, pasek linera skórzany, pasek skorupy dobra reprodukcja, 120zł

- szewrony kaprala repro/oryginał? - nie pamietam, sprowadzone z USA, gold on black - 20 zł/para

- naszywki 82 Div. (AA) 2 szt. - 10 zł/ szt.

- naszywka 82Div. „ postarzana” - 20 zł/szt

Edited by Cortes
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
może ktoś chce kupić jedną ładownicę do MkB42(jedna klapa, zamiast trzech pojedynczych; kupowana w Stanach) pasującej na magi do StG44 - u mnie lezy prawa nie używana, bo mi lewa wystarcza. Cena 150 PLN

Zarezerwowana do poniedziałku

aktualne

Posted

Nie ma już hełmu, ale przybył zapomniany przeze mnie bagnet.

- sztućce polowe, stan b.dobry, 25zł

- szewrony kaprala repro/oryginał? - nie pamietam, sprowadzone z USA, gold on black - 20 zł/para

- naszywki 82 Div. (AA) 2 szt. - 10 zł/ szt.

- naszywka 82Div. „ postarzana” - 20 zł/szt

- bagnet do Garanda z pochwą. Być może oryginał. Nie ma bić. Na pewno nie kiepska kopia malowana farbą proszkową, albo Denix ze „stali dmuchanej”. Pochwa, sądząc z oznaczeń lata 50te. - 160 zł.

Posted

Mam na sprzedaż kilka elementów szpeju brytyjskiego:

- szelki główne -1para, - 8 zł

- ładownice Mk III, zapinane na zatyczkę, 1 para - 30 zł

- ładownice samochodowe, 3 szt, 10 zł/ szt

- troki blankowane na zielono, 2 szt, 10 zł/ sztuka

- troki blankowane na niebiesko, 4 szt, 10zł/ sztuka

- opinacze, rozmiar 2 (z Nestofa), trochę zużyte, w środku przypalone wskutek suszenia na rurze piecyka, 1 para, - 20 zł

- odznaka na beret Royal Marines, oryginał, ale współczesny,- 15 zł

Wystawiam na razie tylko na forum, bo najpierw oferuję kolegom z ash. Zdjęcia mogę przysłać na priv.

Posted

Zakupię szeroko rozumiane wyposażenie i elementy umundurowania brytyjskiego, w tym 2 berety (nie bordo:)...ładownice, pasy, może nawet buty (43 i 44). Próbujemy z Synem nawiązać lepiej do klimatu bo ASG wciągnęło nas jak wodospad Niagara :P....A tu tyle imprez na horyzoncie. Do mnie kontakt- c44mper@gmail.com

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zamienię praktycznie nieużywaną zimową kurtkę w kamuflarzu splittertarn w rozmiarze II (najprawdopodobniej jest to sturm/miltec) na zimową kurtkę w rozmiarze III (splittertarn albo sumpftarn), ewentualnie na anorak Gj, bluzę z kapturem w kamuflarzu sumpftarn lub jakąś bluzę polową w rozmiarze około xxl.

W grę wchodzi także zamiana na maskałat ameba.

Edited by gonzo0
Posted

Na sprzedaż:

- kopia amerykańskiego pasa M36, Sturm, używany, ale w dobrym stanie - 40 zł;

- kopia amerykańskiej furażerki z obszyciem piechoty, producent nieznany, nieużywana, mierzona na płasko ma 28 cm - 40 zł