Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kupię do 100 PLN Mausa Boyi - może być samo "żelastwo" bez zamka, czy bez farby. Warunek - reszta elementów nie może mieć pęknieć, czy ubytków. Potrzebuję do testów.

Posted

Haversack i mapnik poszły. Torba na p-gaz zarezerwowana dla Sobella (odbiór na Ardenach).

Dochodzi bluza HBT i ładownica na magi do Thompsona (5 komorowa), lekko przybrudzona, ale stan bdb. Z tyłu nadruk USMC. Cena 40zł.

Niestety nie mam teraz jak zrobić fotek.

Bluza i Spodnie HBT oraz Ładownica na granaty poszły na aukcje:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1300718

Wszystkie przedmioty można odebrać na Ardenach w sobotę.

Posted (edited)

Ładownica do tomka - zarezerwowana.

Dochodzi czapka HBT na allezło: http://allegro.pl/cz...3151399209.html

Ponadto mam na sprzedaż komplet oryginalnego oporządzenia oliwkowego. W bardzo dobrym stanie. Szelki M43, plecak M43, Pokrowiec na łopatkę M43 oraz oryginalna łopatka. A także oliwkowy pas m36, wersja późniejsza, regulacja długości jednostronna. Cena do uzgodnienia.

Oprócz tego, mam pokrowce zimowe na hełm M1 z okresu drugowojennego. Miały być kiedyś na jedną strzelanke historyczną, ale koniec końców nie wykorzystaliśmy i tak leżą nie używane i nie mam co z nimi zrobić. A są fajnie zrobione bo za wzór służyła wierna reprodukcja z service of supply (taki sklep w usa). Oddam je w dobre ręce za cenę produkcji, czyli 10zł/sztuka. Kilka sztuk tego mam (ok 15).

Tutaj fotki , fotki

Edited by tomcajs
Posted

Sprzedam saperki NVA/DDR

rozmiar 41/42

Idealne do stylizacji.

Tylko ja je używałem od nowości, założone z 10 razy. (100% pewność że są czyste/bez rzadnego grzyba i innych świństw)

cena 35 zł.

Link do butów na Allegro. Dla użytkoników wmasg cena 35 zł

http://allegro.pl/sh...item=3165778534

SPRZEDAJĘ RÓWNIEŻ tuningowaną, niedokończoną g43 ASG

http://allegro.pl/sh...item=3165817357

Posted

Mała poprawka - kurtka ma rozmiar 50, a nie 48.

Dochodzą jeszcze buty francuskie a'la M43. Często używane jako zamiennik. Rozmiar 42. Fotki . Cena 110zł, wysyłka 20zł.

Można ponegocjować :D

Posted (edited)

Na prośbę kolegi sprzedaję rzeczy, które zostały zakupione w 2008r. Wszystkie rzeczy są NOWE produkcji Sturma. Jakościowo sporo lepsze niż te które można kupić obecnie.

-Tanker Jacket roz.48 280zł

-Pasek do spodni 32zł

-Mapnik 100zł

-Wkład do mapnika 35zł

-Czapka HBT roz.M (57-8cm obwodu max) 32zł

-Potnik do linera 20zł

-Pas do Garanda replika sturm lekko uzywany. Zakute nowe oczka w dolnej części pasa na większe bo stare powypadały, teraz trzymają mocno. 50zł.

-Norweskie spodnie m43 rozmiar w pasie max. 94cm. Nówki z maleńką wadą z tyłu nogawki (parę włókien powierzchownie przerwanych, nie ma dziury) cena 130zł.

-Pas do BAR rok produkcji 1918 :icon_biggrin: Modyfikowany po wojnie. Zamiast metalowo-skórzanego oparcia na kolbę do BAR-a jest dodatkowa kieszeń na magazynki. Pas posiada po prawej stronie kieszeń na dwa magazynki do Colta 1911. Kolekcjonersko bardzo ciekawy. Zdecydowana większość takich pasów została całkowicie zużyta i zniszczona jeszcze przed II wojną. Pas praktycznie stan magazynowy.

Edited by Aliant
Posted

Podeslij fotki pasa do garanda

tomaszkustra@onet.pl

Poszukuję butów corcoran rozmiar 43 (brąz)

Jakby ktoś miał na zbyciu to prosze o kontakt

Byle nie te z alledrogo

Posted

Witam was!

sprzedam dwie bluzy szwajcarskie z niepełnymi obszyciami - brakuje tylko orłów. 45 zł bluza. (obszycia Wehrmachtu, piechota)

saperki rozmiar 42 -41 35 zł.

czapka m44 czy m43 z gabardyny z daszkiem , ma wybite Berlin 44 w środku kopia, - 15 zł

zdjęcia czapki już niedługo.

Posted

Czołem, chętnie przygarnę Lugera od WE, stan strzelający i zadowalający oczy, przetarcia od użytkowania mile widziane, ale szufladowe okazy też łyknę. Wersja z krótką lufą (S)

Posted

Witam!

Kupię bluzę Wehrmacht, dowolny wzór (oprócz M44) - ew. szwajcar BARDZO dobrze przerobiony, rozmiar 50. Mile widziany też komplet bluza + spodnie.

Pozatym:

- pokrowiec Gasplane,

- paski do puszki od maski p-gaz,

- pokrowiec na hełm m42 (kamuflaż Splittertarn, Sumpftarn lub inny używany przez WH),

- pas nośny do mausera

Przyjmę też replikę Stielhandgranate, lub inne icon_biggrin.gif .