Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam:

Orientuje się ktoś czy da sie załozyć do Mp5K składaną kolbe taką jak jest w Mp5A5 TM ????

Jezeli powstał juz taki temat prosze o link ... bo szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem.

:evil:

Posted

Bartez'owi chodziło o kolbę "wsuwaną" taką jak w MP5.

Niestety, ale taka kolba nie pasuje do MP5K (no chyba że po jakichś wymyslnych drastycznych przeróbkach o których nie słyszałem nigdy).

Posted

hm zalezało mi na montazu kolby składanej z Mp5 :) bo takowa mi została :) a zaniedługo będe brał Mp5K i chciałem to jakoś połączyć hehe,

Zenek jak ty to tam wsadziłeś ?????:) fajnie :)

Posted

miałem samą kolbe, więc musiałem sobie poradzić bardzo długą śrubą zeszlifowaną z jednej strony. paroma nakrętkami aby sie kolba nie ruszała na boki i mocno przykręcić :P

nic trudnego.

Profanacja, nie profanacja. Jakby nie bylo stac Cie na nic lepszego Cybul to też bys kombinował żeby jakoś wizualnie powiększyć KURZa.

Grunt że mi sie podoba:)

Posted

Z tyłu body, K i PDW maja takie "blaszki" zakrywające szyny po których przesuwają się ramiona kolby. Bez ich usunięcia się nie obejdzie. Wiem że coś tam jeszcze trzeba przerabiać, ale nie pamiętam co (czytałem o tym na jakiejś zagranicznej stronie z rok temu). Poszukaj na ArniesAirsof, GremlinGunWorx i podobnych. Może znajdziesz jakiś hint :wink:. Jak przyjdą mi do głowy jeszcze jakieś servisy to zamieszcze adresy.

Posted

oki czyli jest to do zrobienia :) warto zaznaczyć jeszcze że posiadam całą kolbe wraz z wykończeniem i montażem do broni i mysle przenieść całą rzecz na Mp5k

Posted

Tylko pamiętaj, zanim weźmiesz się za przeróbki, zbierz jak największą ilość dokumentacji. I nie miej do nikogo pretensji jak spieprzysz sobie gnata.

Aha. Zwykłe mp5 ma GB v2. K i PDW mają v3. Może to oznaczać drobne różnice w budowie szkieletu. Sprawdź to.