Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

@roman b - przyznaj się tak naprawdę, ile masz lat ?

Czytając Twoje wypowiedzi dochodzę do wniosku że naście - i to raczej poniżej 5 na drugiej pozycji.

Poprzednicy wskazali Tobie link do wątku o pozwie zbiorowym przeciwko sprzedawcy z którego "usług" i Ty skorzystałeś. Gdybyś miał choć trochę oleju w głowie (Lesio pozdrowienia :) ) to byś poczytał i zrozumiał że zostałeś kolejnym setnym wydymanym przez ten sklep.

Jednocześnie sprawdził byś jak bardzo Cię wydymano - replikę którą Tobie podesłano - jak mniemamy SWD A&K wersja sprężynowa - jest na rynku dostępna w cenie poniżej 300PLN. Ty natomiast wbijasz na to forum i próbujesz perfidnie wydymać innych sprzedając to za ponad 150% rynkowej wartości.

Ponadto ubliżasz i lekceważysz forumowiczów swoimi tekstami o dysgrafii, dysleksji i tak dalej (bajki to my opowiadamy, nie nam)...

Podaruj sobie...

Nie zamierzam nikomu wciskać mojej wtopy zakupowej ,nie czytałem jeszcze wskazanych stron poza sprawdzeniem ceny z podanej powyżej strony sklepu i widzę że nieżle zostałem porobiony a ta replika będzie od 2 stycznia dowodem w sprawie poza tym nikomu nie ubliżam i nie czepiam się innych pozdrawiam

W podanej cenie przez romana zgadza się tylko to: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-26-SWD-Dragunow-karabin-wyborowy-z-dwojnogiem-JG-.html

Cięzko było się pomylić;p

właśnie ten model zamawiałem ale niestety przyszło coś innego

Edited by roman b
Posted

Ile razy można Ci zwracać uwagę na łamanie przez Ciebie zasad pisowni. Jesteś dyslektykiem . Niema problemu, ściągnij oprogramowanie korygujące.

A jescze jeden tak napisany post i będę wnioskował o blokadę konta.

Arend

Posted

Ile razy można Ci zwracać uwagę na łamanie przez Ciebie zasad pisowni. Jesteś dyslektykiem . Niema problemu, ściągnij oprogramowanie korygujące.

A jescze jeden tak napisany post i będę wnioskował o blokadę konta.

Arend

Dziękuję za miłe słowa i wsparcie

Posted

Dobra, kończmy tą żenadę.

Romanie, niestety wtopiłeś kasę. Nie odsyłaj repliki do sklepu, bo ani jej, ani pieniędzy nie zobaczysz. Następnym razem sprawdź opinie na temat sklepu, w którym chcesz zrobić zakupy (na forum mamy dział poświęcony sklepom, pewnie już zdążyłeś zauważyć). Warto też sprawdzać opinie na temat repliki. W sumie to i tak masz szczęście, że dostałeś paczkę, a sama replika zła nie jest (ale też warta jest dwukrotnie mniej, nie ma co się oszukiwać).

Jeśli chodzi o pisownię - zasady są zasadami. Jeśli nie potrafisz pisać poprawnie - użyj programu, który będzie sprawdzał/korygował Twoją pisownię, w przeciwnym razie Twoje posty nie będą tu długo widniały.

Każdy popełnia błędy, tym razem trafiło na Ciebie.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...