Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam dzis dostałem m4 firmy boyi o taki http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/bi-5781m-rasii-cqb-boyi.html zamieniłem gb z środka repliki i wsadziłem cymowski z modelu 041(wymieniłem selektor całe okablowanie i płytke selektora) teraz mam taki problem wczesniej na obu gb działał mi semi,auto i safe a teraz na dodatek semi to safe dopiero na auto replika strzela i w ogóle rusza sie spust na semi ani drgnie jest to rpoblem w gb czy może poprostu źle go wsadziłem do dolnego korpsu?I mam jescze pytanie koło spustu wsadza sie duży pin u mnie on nie wchodzi w cymowski gb czy to będzie sprawiać jakieś problemy?

Posted (edited)

nie moge już edytować prosze najwyżej połączyć posty po włączeniu auto przycisnięciu spustu i zmiany na single działa pojedynczy ale jak włącze safe to już nie może cos żle poskładałem z zewnątrz?

Edit: problem teoretycznie rozwiązany mam single ale musze ustawić selektor pod większym kątem ktoś wie z czego może to wynikać ?

Edited by torus13
  • 5 weeks later...
Posted

Jak pisał Szymx chodzi o szkielet który nie jest taki sam jak V2 mam problem bo koledze rozsypał się właśnie w CM 041 szkielet i żadna V2 nie pasuje bez przeróbek...