marcinczajnik57 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Witam, Od niedawna jestem zainteresowany kupnem repliki AK74u firmy AFC Z góry już wiem że kupić go trzeba przez neta - sklep w którym simę on znajduje napewno jest za granicą wygląda następująco jestem średnio-zaawansowanym maniakiem asg ale nigdy nie kupywałem zza granicy nie znam też firmy AFC i nie moge znaleść o niej informacji ewentualnie może być ten sam karabin model innej firmy ale żeby był z gbb i realistycznym odgłosem jak podałem w linku ps na pewno to firma taiwańska Quote
grzesio93 Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Witam, Od niedawna jestem zainteresowany kupnem repliki AK74u firmy AFC Z góry już wiem że kupić go trzeba przez neta - sklep w którym simę on znajduje napewno jest za granicą wygląda następująco jestem średnio-zaawansowanym maniakiem asg ale nigdy nie kupywałem zza granicy nie znam też firmy AFC i nie moge znaleść o niej informacji ewentualnie może być ten sam karabin model innej firmy ale żeby był z gbb i realistycznym odgłosem jak podałem w linku ps na pewno to firma taiwańska WE po upgradzie o RA-tech powinno być dobre. Quote
Recommended Posts