zax0 Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Witam, mam pytania odnośnie tej Kamizelki Ciras Swiss Arms Ciras 1. Czy ktoś używał tej kamizelki i może wypowiedzieć się na jej temat? 2. Czy lepiej dołożyć 100-150 zł więcej i kupić coś lepszego? Quote
Crusader Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Link nie działa, ale lepiej dołóż tą stówe i kup coś lepszego... Quote
fifibezon Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Link nie działa, ale lepiej dołóż tą stówe i kup coś lepszego... Dwukropka w linku brakuje tu masz poprawny: http://www.military.pl/swiss-arms-ciras-kamizelka-taktyczna-asg_11961t.html Rękawiczki tej firmy o ile dobrze kojarzę, są na w miarę ciekawym poziomie, więc podobnie musi być z ich kamizelkami. Ja jednak wolałbym kupić oryginalną kamizelkę, niż replikę. Np. Eagle Ind. którego posiadam. Quote
Attero Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Koledze chodzi o to http://www.military.pl/swiss-arms-ciras-kamizelka-taktyczna-asg_11961t.html Quote
arend Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Ciras jak ciras. Jeżeli Cię stać to kup coś z cordury, bo dłużej wytrzyma. Mój ACMowy Maritajm wytrzymał 4 lata eksploatacji ( fakt że niezbyt jakoś ciężkiej), więc i nylon jakoś wytrzymuje. Quote
Bart_Forrester Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 No wiadomo, że lepiej. Sam mam chikoma i na nic bym nie zamienił. :P Quote
koxysz Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Ja przymierzam się do zakupu od pontaca,poza tym ze nie jest w systemie molle to zero minusów,no i raczej jest wygodniejszy. Quote
Bart_Forrester Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Mając świadomość, że biegasz w czymś, co ma 50 lat, dałeś za to 50 zł, a starczy Ci na kolejne 50 strzelanek, sprawia, że człowiekowi jest niesamowicie wygodnie, uwierz. :P Quote
zax0 Posted December 28, 2011 Author Report Posted December 28, 2011 Dzięki za wszystkie wypowiedzi. Porównując różne kamizelki stwierdziłem że lepiej jest zainwestować coś z z cordury. Nawet jeżeli ma kosztować 500-600 zł. Tylko że jest jeden podstawowy problem, z tego co szukałem (w tym przedziale cenowym) to nie ma już Ciras'ów dostępnych w żadnym sklepie. Quote
Recommended Posts