Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

W tej cenie LEPIEJ wybrać nie mogłeś.

Jeżeli jakieś inne pompki to od DE ale one kosztują nieco więcej.

Aha produkt niedostępny,zapytaj się krakmanów czy będzie dostawa.

Edited by koxysz
Posted (edited)

Ja sam się przymierzałem żeby kupić tą replike, ale jest napisane "UWAGA! Z racji mocnej sprężyny, na replikę udzielamy wyłącznie gwarancji rozruchowej." dlatego mnie to troszkę zniechęciło, ale mam tutaj takiego samego shota tylko w wersji krótkiej: Click

Edited by Radzio2142
Posted

Mój AGM działał aż go nie rozkręciłem :D. Na razie jeszcze nie skręciłem no ale. Chcesz to bierz tego krótkiego, ale bez kolby będzie dość niewygodnie. Moja pompka dobrze się trzyma ;D. Polecam AGM'a jak na początek ;).

Posted

Ja sam się przymierzałem żeby kupić tą replike, ale jest napisane "UWAGA! Z racji mocnej sprężyny, na replikę udzielamy wyłącznie gwarancji rozruchowej." dlatego mnie to troszkę zniechęciło, ale mam tutaj takiego samego shota tylko w wersji krótkiej: Click

Pisać to sobie mogą ;) Zawsze możesz złożyć reklamację.

Niektórzy twierdzą,że nawet lepiej się powoływać na reklamację niż na gwarancję.

Posted (edited)

Podobne shotguny AGM-a były parę lat temu ale w wersji srebrnej za około 60zł i bardzo szybko się rozlatywały.

Edyta: Jednak to nie był AGM tylko CYMA P.799 bardzo podobna.

Edited by Aliant