karmel Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Witam wszystkich. Mam problem z moim starym camelbakiem firmy camelbak. Ano leżał sobie dosyć długo w szafie i postanowiłem się nim zająć. Ma już ładnych parę lat i ustnik różni się trochę od obecnych modeli. Problem polega na tym, że nie umiem zdjąć ustnika- w nowych typach jest jeden przycisk, którego naciśnięcie wystarcza- w tym jest to jakieś obustronne badziewie i nie umiem tego rozłożyć :( Quote
Aimar12 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Pewnie masz taki ustnik: Ściśnij dość tak mocno te obustronne a'la przyciski i spróbuj wyciągnąć końcówkę ustnika. Jak nie da rady, to podważ po prostu czymś płaskim (opcjonalnie szeroki, płaski śrubokręt) i też da radę wyciągnąć. Ja tylko tak robię, po wymianie o-ringa na grubszy to jedyna opcja. Quote
karmel Posted December 20, 2011 Author Report Posted December 20, 2011 Dzięki- właśnie o to chodziło :) Popróbuję trochę tymi sposobami :) Quote
Recommended Posts