Puchacz79 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Witam, jestem na etapie zakupu pakietu Turnigy nano-tech 2S 25C-50C ok 3000mah. Poszukałem i znalazłem jedynie u sprzedawcy Delta_shop na Allegro oraz w sklepie rc-electrotown. Czy ktoś już kupowało u tego sprzedawcy/sklepu (ma mało opinii), ewentualnie gdzie można spokojnie kupić te pakiety? PS: Nie liczę sprzedawców na allegro którzy mają po jednym pakiecie i 10 pozytywów. Quote
Luderson Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Sklep RC Electrotown polecam Już z 3 pakiety zakupione i wszystko ok. Quote
artur52kh Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Witam, jestem na etapie zakupu pakietu Turnigy nano-tech 2S 25C-50C ok 3000mah. Poszukałem i znalazłem jedynie u sprzedawcy Delta_shop na Allegro oraz w sklepie rc-electrotown. Czy ktoś już kupowało u tego sprzedawcy/sklepu (ma mało opinii), ewentualnie gdzie można spokojnie kupić te pakiety? PS: Nie liczę sprzedawców na allegro którzy mają po jednym pakiecie i 10 pozytywów. Ja zamawiałem lipole na Allegro u użytkownika "Delta_shop" i również wszystko było ok, bez żadnych problemów. Quote
Wiśnia Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Turnigy nano-tech kupiłem od ARC'a. Nie wiem czy ma takie pojemności ale zapytać możesz. Godny polecenia sprzedawca :) Quote
Recommended Posts