Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ja mam lepszy pomysł za te 100zł to zabierz kolegę na dobrą w... z zagrychą i spędzicie fajny męski wieczór i tyle a jak odłoży trochę poważnej kasy to będzie miał replikę która ma coś do powiedzenia

Posted

Mam nadzieję Tweed, że swoją walentynkę wypisałeś nieco składniej... :wink: No chyba, że byłeś sprytny i kupiłeś z gotowym tekstem... :wink:

A tak na serio to nie bawi mnie moralizowanie, ale wulgaryzmów Arend też nie wybacza...

Posted

Tak sie składa że wiem o czym mówie.

Tak się składa, że nie wiesz...

"- w zmiane bebechów lepiej nie inwestuj bo ci kasy nie starczy" -nie może zainwestować w inne bebechy bo ich po prostu się nie produkuje, nie można ich kupić, są nie standardowe i w całości wykonane z plastiku (łącznie z zębatkami, szkieletem i cylindrem)

"- magazynki, lepiej nie kupuj bo kasy nie starczy (zresztą i tak jest h-c). Pisze cały czas o uzi." -daj kolego link do magazynka. Kulki wsypuje się od góry, w magu jest batka, nie można więc dokupić oddzielnych magów.

"- baterie sam możesz zrobić kup tylko zwykłe "paluszki" i złacz "ogniwa" na izolacje podłacz do kabli i włóż do magazynku [...]" -pomysłu łączenia paluszków izolką i w ten sposób robienia batki nawet nie mam siły komentować...

"- ZAINWESTUJ W TANIE KULKI NAJLEPIEJ TANIE ŻÓŁTE " -tanie, żółte bazarowe kulki się do niczego nie nadają, tną się.

Jak widziałeś replikę tylko z zewnątrz to proszę, nie pisz o jej tuningu bo wprowadzasz ludzi w błąd.