Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Bedzie replika PKM, najnowsze info z Evike.com!!! Tam znajdziecie zdjęcia. Na razie opisu brak, nie ma drewien. I tyle mogę napisać. Nie podali nawet, kto będzie producentem. :)

384609_314911428526488_169537669730532_1240796_784952267_n.jpg

Edited by Stalker
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nie napalajcie się, Evike słynie z jednostkowych produkcji. Dopóki nie podadzą producenta, albo nie dadzą info o produkcji seryjnej PKMa można wsadzić między ichnie Shriki, czy inne "I'am Legend M4".

Edyta:

No i mamy producenta - "Matrix Custom", czyli autorski projekt Evike. Zrobią jak zawsze z pięć sztuk i tyle. Na zachętę cena 580$, z zastrzeżeniem, że zmieni się, gdy replika wejdzie do produkcji.

Zdjęcia przedstawiają prototyp.

Edited by Dread
Posted

Szkoda ,że drewienek nie dali ,ale tak jak 50zyt napisał wstawi się od ostrego i będzie extra. Ten tłumik płomienia jest taki sam jak w SVD?

Pozdrawiam

gewer

Posted

Dla mnie jakoś zaskakująco jest bardzo dobrze odwzorowany. Ze zdjęć wynika, że replika nie ma żadnych odstępstw od oryginału. I to mnie dziwi, bo wszystkie repliki as maja jakieś odstępstwa.. :)

Posted

Cena deko w Stanach nie jest powiększana o absurdalne opłaty za specyfikację od CLK. Na redalliance gościu robił dla siebie z deko PK i wyszło mu jakieś 500$ całość. Poza tym Evike napisało, że cena wzrośnie.

Posted
To ma być replika A&K, więc raczej dupa ze stalowym korpusem itp...

Widać stalowy korpus i widać, że kabłąk spustu jest odlewem, ale z oryginalnym enerdowskim napisem, co może dobrze wróżyć osobom, które lubią wymieniać części na "ostre".

• 3 weeks later...
Posted (edited)

GB od m249, ale czy wiadomo czy komory hopsiup od CA będą kompatybilne? wątpię w to by A&K nagle zaczęło robić lepsze komory.

Edited by axelrybaczewski
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...