Fearie Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Z racji tego ze listopadowe się nie udało zapraszam do kolejnego zamówienia. Tym razem jest 12% zniżki na wszystko. Pokrótce zasady: 1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf listopad - [twój nick]". W mailu powinny się znajdowć linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania. 2. Odsyłam przybliżoną wycenę. 3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie i powiadamiacie mnie o tym. W mailu z decyzją prosiłbym o umieszczenie numeru telefonu. 4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO). 5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu*0,88 + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach. 1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT 6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza. 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających. 8. Czekam na 6 chętnych i puszczam zamówienie. Mój email: fearie@gmail.com pozdrawiam Paweł Quote
Recommended Posts