Betrayer Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Witam ! Poszukuję posiadaczy M4 od Deep fire i ich opini na temat stockowego karabinku. Mianowicie jestem zainteresowany http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4241 Intersuje mnie zasięg awaryjność magi i ogólna ocena czy jest wart kupna :) Z góry dziękuje za pomoc. Quote
iro95 Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Miałem emkę z Deep Fire, tyle że Gold Series, czyli ze standardową komorą HU, po wymianie sprężyny na m120 śmigał jak marzenie. W sumie gnat ładny i chyba nie do zajechania. Ja polecam, chociaż w tej cenie są jeszcze inne eMki (np. KWA) podobno jeszcze lepsze. Quote
kosteQ86 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Kup tą emkę od Deep fire i napisz jak się sprawuje ta komora z PTW:) Quote
CQBRAY Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Witam, rownież się nad nią zastanawiam w celach kolekcjonerskich. Warta swojej ceny w stocku? Ma ktoś na co dzień? Quote
senkuPH Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 W celach kolekcjonerskich sprawdzi Ci się chyba też M4 od G&P. Quote
CQBRAY Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 W celach kolekcjonerskich sprawdzi Ci się chyba też M4 od G&P. W M4 jest spory wybór. Jełsi chodzi o oznaczenia itd. Jednak ta z pierwszego linka dzięki magpulą jakoś mnie najbardziej kręci. Czasem bym ją zabral w teren, tylko nie ma za dużo informacji o tej marce. Quote
Recommended Posts