Voo-Doo Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 A co do przecinków, to ja się pytam co Ty robiłeś na polskim? A może jeszcze nie mieliście o interpunkcji?
str4ch Posted December 5, 2011 Author Report Posted December 5, 2011 No mam problem z tym i juz. moją mocna stroną jest matematyka i tego sie trzymam. a co do dread to co mnie to obchodzi? czasy sie zmieniaja. sprzedalem moj stary rower do down-hill i tak sie kasa nazbierala.
Voo-Doo Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Uwaga! Cytuję moją nauczycielkę od polskiego: "Kto nie umie dobrze matematyki, ten nigdy nie będzie dobry z gramatyki. Te dwa przedmioty są bardzo podobne."
arend Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Info do autora zostało wysłane. I mam nadzieję że zostanie potraktowane poważnie. Innych kolegów też proszę o bardziej stonowane wypowiedzi bo obskoki mają dwa końce. I przepraszam za długie oczekiwanie na interwencję ale miałem problemy z Forum, a Logan pracuje. A i temat oczywiście wysyłam do śmietnika.
Dread Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Zostaw rower, zostaw kupowanie repliki, zabierz się za książki.
Recommended Posts