Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich na wstempie chcialbym napisac ze ortografia kuleje i nie chce mi sie pisac prawidlowo, jesli wam sie nie podoba to mozemy pisac tak jak ja pisze i wcale sie nie obraze a ominie nas wiele nieprzyjemnosci.

asg interesuje sie od bagatela 2 dni i jusz od dawna mysle o kupnie repliki typu PPSh-41 lub MP40 aczkolwiek ta piersza jest dla mnie lepsza

tutaj link doniej http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-719-pistolet-maszynowy-PPSh-41-FULL-METAL.html

do wydania mam 1700 zloty sczego na sama replike 1200-1400 maksymalnie a reszta to szpej i oporzondzenie.

pozdrawiam.

Posted (edited)

ortografia kuleje i nie chce mi sie pisac prawidlowo, jesli wam sie nie podoba to mozemy pisac tak jak ja pisze i wcale sie nie obraze a ominie nas wiele nieprzyjemnosci.

TY zacznij pisać poprawnie to CIEBIE ominie wiele nieprzyjemności.

asg interesuje sie od bagatela 2 dni i jusz od dawna mysle o kupnie repliki

Kup sobie słownik...

Edited by pumbishon
Posted

Dobra... mimo, że ortografia u kolegi kuleje wiadomo o co chodzi haha :)

Co do tej repliki to ja odradzam, jak dla mnie nie masz w ogóle pojęcia o ASG i polecam tobie Cm 028 / 028s ;)

Posted

witam wszystkich na wstempie chcialbym napisac ze ortografia kuleje i nie chce mi sie pisac prawidlowo, jesli wam sie nie podoba to mozemy pisac tak jak ja pisze i wcale sie nie obraze a ominie nas wiele nieprzyjemnosci.

asg interesuje sie od bagatela 2 dni i jusz od dawna mysle o kupnie repliki typu PPSh-41 lub MP40 aczkolwiek ta piersza jest dla mnie lepsza

tutaj link doniej http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-719-pistolet-maszynowy-PPSh-41-FULL-METAL.html

do wydania mam 1700 zloty sczego na sama replike 1200-1400 maksymalnie a reszta to szpej i oporzondzenie.

pozdrawiam.

Jak ten post zobaczy Arend , to b

Posted

Po pierwsze, ten sklep jest BARDZO NIEPOLECANY przez airsoftowców.

Po drugie, bez ortografii nawet tu nie pisz.

Po trzecie,

Jak tobie się nie chce to sam nie oczekuj odpowiedzi, bo nam się "nie chce".

Posted

aha no spoko widze ze nie na temat piszecie a to tez jest w regulaminie takze niedlugo odpowiednie wladze zostanom powiadomione a to ze ja pisze nieortograficznie to jest wylocznie moja sprawa i to nie jest zadna prowokacja zadalem normalne pytanie i chce dostac normalnom odpowiedz jezu czy to takie trudne?

Posted

To jest czyste chamstwo, a takich imbecyli jak Ty tutaj nie lubimy. Tym jak piszesz wyrażasz swój szacunek do Twoich odbiorców, i języka ojczystego. Chcesz żeby ludzie ci pomagali? Szanuj ich.

Posted (edited)

aha no spoko widze ze nie na temat piszecie a to tez jest w regulaminie takze niedlugo odpowiednie wladze zostanom powiadomione a to ze ja pisze nieortograficznie to jest wylocznie moja sprawa i to nie jest zadna prowokacja zadalem normalne pytanie i chce dostac normalnom odpowiedz jezu czy to takie trudne?

:hahaha: :hahaha: :hahaha: To ja Cię zaraportowałem za ortografię i lenistwo do moderatora - odpowiednie władze zostały powiadomione ( Arend ) .

Edited by Perski102
Posted (edited)

ok to zrobmy tak, ze nie mam klawisza alt i jestem za granica i bede pisal bez ogonkuw i juz mam usprawiedliwienie

Edited by str4ch
Posted (edited)

na wstempie chcialbym napisac ze ortografia kuleje i nie chce mi sie pisac prawidlowo,

Już się usprawiedliłeś . :bialaflaga: . Zaraz tu będzie Arend - to będzie "wejście smoka " - lepiej uciekaj...

Ps. nick BARDZO do Ciebie pasuje :biggrin:

Edited by Perski102
Posted

minie troche czasu az sie naucze pisac wiec spokojnie nie spinajcie sie tak bo wybuchniecie niedlugo :)

moze wko ncu znajde odpowiedz w sprawie tematu?

Posted

Znaki diakrytyczne nie są jakoś szczególnie ważne może, ale wypadało by chociaż napisać w miarę poprawnie ortograficznie. "Ogonkuw"... wystarczyłoby "ogonkow" i już się przyjemniej czyta. Poprawna pisownia JEST wymagana na tym forum, co jest zawarte w regulaminie. Pisząc poprawnie okazujesz szacunek wszystkim użytkownikom portalu WMASG. Nie stosując się do panujących tu zasad pokazujesz jedynie brak szacunku do osób z większym doświadczeniem z replikami, którzy chętnie by pomogli.

Co do repliki, nie miałem styczności. Poleciłbym Ci od Siebie replikę serii "M" z G&P. KWA natomiast maja bardzo dobrą opinię na forum, cena jest również świetna w porównaniu do G&P, który jest bagatela znacznie droższy. Przynajmniej ten egzemplarz, którego ja posiadam. Tyle ode mnie, by nie było, że nie na temat :).

Posted

Ehh, widzę że zabłąkany troll internetowy się zabłąkał, i trafił na WMASG... Po prostu nie zwracajcie uwagi na takich osobników, i zaczekajcie na moderatora aż takiego decydenta zbanuje.

Posted

Ehh, widzę że zabłąkany troll internetowy się zabłąkał, i trafił na WMASG... Po prostu nie zwracajcie uwagi na takich osobników, i zaczekajcie na moderatora aż takiego decydenta zbanuje.

masło maślane idzie mi coraz lepiej tyle Że musze patrzeć na google jak co się pisze i bedzie dobrze.

Posted

ok to zrobmy tak, ze nie mam klawisza alt i jestem za granica i bede pisal bez ogonkuw i juz mam usprawiedliwienie

Proszę: ę ó ą ś ł ż ź ć ń . I usprawiedliwienie poszło się paść :hahaha:

Posted (edited)

masło maślane idzie mi coraz lepiej tyle Że musze patrzeć na google jak co się pisze i bedzie dobrze.

Widzisz jaki pomocny jest wujek google ... Jeszcze tylko zdanie zaczynaj z DUŻEJ litery , pisz kropki , przecinki i będzie dobrze. Ogólnie interpunkcja .

Edited by Perski102
Posted

Kolego, pisać uczą w podstawówce. Jak ja nie potrafiłem pisać, to biegałem z patykiem, a nie z repliką. W tamtych czasach od rodziców dostawałem też coś około 1700 zł kieszonkowego, ale to były stare złote (dziś wychodzi 17 groszy, wtedy za to można było kupić cztery gumy do żucia z Kaczorem Donaldem). Ja sugeruję, naucz się najpierw czytać i pisać, bo replika, to jednak takie urządzenie, przed użyciem którego dobrze jest przeczytać instrukcję.

A jeśli skończyłeś już podstawówkę, to wstydź się.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...