przemek_b97 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 (edited) Witam czy do pistoletu http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5948&name=WE_-_M1911_Chrome_Marine_-_Full_Metal#!prettyPhoto będzie pasował tłumik http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7989&name=JBU_-_Tlumik_5.90in_FPS_Increaser_-_11mm/14mm_CCW_-_JB-20#!prettyPhoto :bialaflaga: Edited December 2, 2011 by przemek_b97 Quote
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Jeśli pistolet posiada gwint ZEWNĘTRZNY, to będzie pasował. A teraz wysil się. Quote
Guest (ID:6452) Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 A teraz Ty się Lesiu wysil bo gówno prawda. Racz przeczytać przynajmniej opis tłumika w sklepie i oglądnąć zdjęcia. Quote
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Zdjęć nie mogę obejrzeć, za to opis przeczytałem i nie wiem, o co Ci chodzi. Jeśli na zdjęciach jest coś nieujętego w opisie, to nie zobaczę tego jeszcze przez kilka dni. Quote
Guest (ID:6452) Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Aa, czyli nie widziałeś ale gnoisz tak profilaktycznie :D. Dla Twojej informacji- tłumik ma dwie końcówki w zestawie. Jedna z nich ma gwint wewnętrzny, normalny. Druga ma gwint zewnętrzny więc można ja wkręcić do pistoletu który wcale nie posiada gwintu zewnętrznego. Wiele replik pistoletów ma gwinty wewnętrzne. I do takiego pistoletu będzie pasowało. Quote
Bart_Forrester Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Nie gnoję, przecież odpowiedziałem delikatnie. Zasugerowanie wysilenia się to akt dobrej woli, a nie gnojenia. :P Gdyby to napisali w opisie, to i tak sens mojej wypowiedzi pozostałby podobny - "obejrzyj dokładnie fotki tłumika i klamki i zastanów, czy przypadkiem nie pasuje". A że są pistolety z gwintami wewnętrznymi, to wiem, jednak zwykłe tłumiki z gwintem wewnętrznym (a tak wynika z opisu tłumika) bez przejściówki nie podejdą. Ten ma gwint zewnętrzny, więc, o ile są zgodne w klamce i tłumiki - będzie gut. Quote
zaki123 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Tylko, że ten tłumik wg opisu nie jest rzeczywistym tłumikiem a przedłużeniem lufy. Quote
Recommended Posts