SCAR-face Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) Na początek mojej obecności na forum temat - pytanie. Naszło mnie bardzo poważnie na replikę karabinu SCAR, po przejrzeniu internetu z pomocą wujka google znalazłem dwa: 1) Scar G&G 2) Scar Boyi W trakcie poszukiwań jednak trafiłem na różne opinie na temat replik tych firm, opnie niezbyt pochlebne. Moje pytanie brzmi: Jest sens inwestować w G&G? A moze jest jakaś inna firma, która robi replikę SCARa , którą przeoczyłem? pomocy! :) ps linki naprawione :) Edited November 29, 2011 by SCAR-face Quote
LogaN Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Wiesz co, przydałoby się, żebyś mimo wszystko podał jakieś linki, ponieważ przy punktach 1) i 2) nic nie widać ;). EDIT: To ja Ci jeszcze powiem, że na rynku są jeszcze m.in. SCARy od AGMu i JLSa. I w przypadku wyboru tych chińskich - w grę wchodzą raczej tylko Boyi i AGM. Czy warto dopłacać do G&G - polecam poczytać tematy w działach technicznych poświęconych AEGom - znajdziesz tam informacje na temat wszystkich usterek, osiągów, itp. Quote
Srubokret Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Poszukaj jeszcze tematów na temat SCARów VFC ;) Quote
Vilreen Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 SCAR od VFC - polecam bo sam uzytkuje od niedawna i sprawdza sie narazie swietnie. SCAR od AGM - znam osobe której sie psul non stop. Zanim zdecydowalem sie na VFC tez chcialem kupic G&G, ale w większości miejsc gdzie szukałem nie było, albo sklepy odpowiadały mi że replika jest discontinued (nie wiem na ile to prawda). Po lekturze wielu hamerykanskich i brytyjskich forów zdecydowałem się jednak na VFC i narazie moge powiedzieć ze był to dobry wybór (aczkolwiek nie używałem G&G i nie znam nikogo kto go ma). Mojego SCARa opisałem w dziale repliki -> Szukaj. Quote
zwieback Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 @ Vilreen: Niestety jest to prawda, co można zobaczyć odwiedzając stronę G&G. Szkoda, bo też ostrzyłem nań zęby. VFC też już podobno SCARów nie robi, bo na ich stronie również nie znalazłem już tych replik w ofercie. Aczkolwiek mogę się mylić. W sumie to chciałbym się mylić:P. Quote
Recommended Posts