Ghost502 Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 mam 14 lat i chciałbym dołączyć do teamu ASG jestem z Otwocka okolic Warszawy chciałby mnie ktoś przyjąć do teamu ?
Terkov Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Popytaj na forum lokalnym. I zanim Arend Ci nabazgra na czerwono w poście: zaczynaj zdanie z dużej litery i używaj interpunkcji ;)
Terkov Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Jesteś za młody, żeby grać w Airsoft. Oficjalnie tak, ale różnie to bywa :wink: Choć nie ukrywam, że wiek jest dużym ograniczeniem (obecnie przeżywam to już drugi raz - czekam aż brat skończy 16 lat).
Phenomen Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Nie wezmą cię ;) Sam mam 15lat i muszę czekać :D Nie ma się nawet co sprzeczać, że jesteś odpowiedzialny i tak dalej, to nic nie da trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. A poza tym jesteśmy młodzi wydaje się nam, że jesteśmy odpowiedzialni a tak naprawdę nie wiadomo co nam do łba strzeli xD
Śliwa Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 (edited) Trenuj, zbieraj sprzęt... Poza tym, w wieku 14-15 lat, na lokalne małe strzelanki pewnie da się chodzić, tylko, że musisz mieć jakieś znajomości, kogoś kto wprowadzi cię w lokalny światek airsoftowy :) Ale o większych teamach, zlotach, manewrach... zapomnij do 16stki, albo i nawet 18stki. Przykro mi. Edited November 25, 2011 by PiotrqŚ
LogaN Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Tak jak zostało to już powiedziane - informacji powinieneś poszukać na lokalnym forum (lub w lokalnych działach na WMASG). Na udział w oficjalnych imprezach raczej nie licz, ale w wielu miejscach istnieją grupy zrzeszające osoby poniżej 16 roku życia - przy odrobinie szczęścia i solidnych poszukiwaniach w Internecie powinieneś trafić na strzelających się rówieśników gdzieś w Twoich okolicach.
Recommended Posts