Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Szukam jakiejś chińskiej repliki (na ostre niestety mnie nie stać) oszynowania do AK w systemie VFC.

Szukałem na własną rękę ale znalazłem tylko wyprzedane produkty na khmountain.

Szukam czegoś w stylu szyn Samsona albo M83.

Jak ktoś zna miejsca gdzie to dorwać to prosił bym o linki.

Pozdrawiam

Edyta: Czy ew. to podejdzie pod system VFC http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2324 i czy widział to gdzieś trochę taniej.

Edited by Piotro
Posted (edited)

Dobra to inaczej. Czy jest w wersji kompatybilnej do VFC takie łoże jak w linku powyżej?

Albo inny front ris do AK (który sięga przewodu skośnego) do powiedźmy ~500zł?

EDIT:

Sorry za post pod postem ale juz brak edycji. A to łoże też nie podejdzie, bo fakt rura gazowa od TM nie działa z VFC ale łoże bangla.

Edited by LogaN
Posted

Pisałem do asgshop`u w celu uzyskania informacji czy łoże będzie pasowało do systemu VFC. Odpisali ze "teoretycznie powinno pasować" ale "Niestety nie mamy replik AK VFC w ofercie więc nie jestem w stanie tego Panu sprawdzić na 100%"

I tutaj jest problem bo boję się obudzić z zestawem szyn kosztującym ponad 4 stówy który nie będzie pasował.

Więc mam pytanie a właściwie prośbę czy ktoś kto mieszka blisko nich mógłby ich odwiedzić i sprawdzić na swojej replice czy to łoże faktycznie jest kompatybilne.

• 3 weeks later...
Posted

masz 10 dni na zwrot wysyłkowo zakupionego towaru, jeśli nie nosi znamion uzytkowania. Bez podania przyczyny. Byle nie był odesłany w wyrzyganym opakowaniu

• 2 years later...
Posted (edited)

Mały wybór i daleko... chyba pozostanę przy opcji TX-2 z Gunfire, jak nie przypasuje to przynajmniej będę mógł odesłać.

Dzięki panowie za chęci :icon_smile:

Edited by wegorz
  • 1 year later...
Posted

Sądząc po sposobie montażu tzn w miejsce szczerbiny to nie za dużo. Na pewno jak masz minimalny zmysł majsterkowania to sobie poradzisz.