Nath Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Dołóż do FMA albo Emersona, serio. Na szynach FMA/Emersona miałem powieszone sordiny z tactical i oryginalne msa (na montażu fma) i było stabilnie, nic mi się nie odpięło etc. Quote
Obi-Wan Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 (edited) No dobra, ale dostanę gdzieś same szyny FMA/Emersona? Odbiegając lekko od tematu, cały czas szukam sposobu na zamocowanie latarki z boku kasku Pro Tec Ace Wake :D I obecnie rozważam szyny ARC Edited July 2, 2015 by Obi-Wan Quote
Karczu Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 A mała szyna ris? http://i53.photobucket.com/albums/g64/clasky/PT_Helmets_A-Alpha/B_PT_helmet_left.jpg Też mi bardziej podchodzą ARC wizualnie, ale na ris będzie więcej montaży i większa szansa że znajdziesz powierzchnię do przykręcenia na hełmie/kasku. Quote
Nath Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 ARC i RIS to niebo i ziemia. O ile do latarki czy kamery montaż się znajdzie to jeśli kiedyś wpadniesz na pomysł użycia słuchawek aktywnych typu msa/peltor to jesteś w głębokiej okrężnicy :(. Quote
Obi-Wan Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Misiu, jak kiedyś mi odbije i se kupię słuchawki aktywne, to raczej nie będę ich próbował wciskać pod PT Ace Wake, bo on w przeciwieństwie do wersji Half Shell nie ma wycięć i one się tam raczej zwyczajnie nie zmieszczą. http://www.equipped.pl/wp-content/uploads/pthelmets-abravo02.jpg Szyna RIS faktycznie chyba jest lepszym pomysłem. Tylko mam mocne opory przed wierceniem i dziurawieniem kasku. Ale obawiam się, że to nieuniknione. Quote
_Mateo_ Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 " Tylko mam mocne opory przed wierceniem i dziurawieniem kasku. Ale obawiam się, że to nieuniknione. " Przed wierceniem oryginału czy kopii bo już się pogubiłem....??? Kopię wiercisz do woli bez utraty wartości balistycznych Quote
Obi-Wan Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 (edited) Przed wierceniem oryginalnego Pro-Tec Ace Wake. Właśnie mi uświadomiłeś, że rozkręciłem lekki offtop. Ups Jak modom się chce, to prosiłbym o przeniesienie tych paru postów do tematu poświęconego montażu na latarkę, który zresztą sam założyłem Edited July 3, 2015 by Obi-Wan Quote
Recommended Posts