Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dołóż do FMA albo Emersona, serio. Na szynach FMA/Emersona miałem powieszone sordiny z tactical i oryginalne msa (na montażu fma) i było stabilnie, nic mi się nie odpięło etc.

Posted (edited)

No dobra, ale dostanę gdzieś same szyny FMA/Emersona?

Odbiegając lekko od tematu, cały czas szukam sposobu na zamocowanie latarki z boku kasku Pro Tec Ace Wake :D I obecnie rozważam szyny ARC

Edited by Obi-Wan
Posted

ARC i RIS to niebo i ziemia. O ile do latarki czy kamery montaż się znajdzie to jeśli kiedyś wpadniesz na pomysł użycia słuchawek aktywnych typu msa/peltor to jesteś w głębokiej okrężnicy :(.

Posted

Misiu, jak kiedyś mi odbije i se kupię słuchawki aktywne, to raczej nie będę ich próbował wciskać pod PT Ace Wake, bo on w przeciwieństwie do wersji Half Shell nie ma wycięć i one się tam raczej zwyczajnie nie zmieszczą.

http://www.equipped.pl/wp-content/uploads/pthelmets-abravo02.jpg

Szyna RIS faktycznie chyba jest lepszym pomysłem. Tylko mam mocne opory przed wierceniem i dziurawieniem kasku. Ale obawiam się, że to nieuniknione.

Posted

" Tylko mam mocne opory przed wierceniem i dziurawieniem kasku. Ale obawiam się, że to nieuniknione. "

Przed wierceniem oryginału czy kopii bo już się pogubiłem....???

Kopię wiercisz do woli bez utraty wartości balistycznych

Posted (edited)

Przed wierceniem oryginalnego Pro-Tec Ace Wake.

Właśnie mi uświadomiłeś, że rozkręciłem lekki offtop. Ups

Jak modom się chce, to prosiłbym o przeniesienie tych paru postów do tematu poświęconego montażu na latarkę, który zresztą sam założyłem

Edited by Obi-Wan