Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Który z trzech karabinów na pocątek? (2x JG 1x CYMA)

Recommended Posts

Posted

Witam, zrezygnowawszy z kupna G#-sg1 JG od kolegi, który okazał sie złomem ,którego remont przewyższyłby koszt nowej repliki postanowiłem zakupić nową w kwocie do 500 zł. Odrazu zaznaczam, że nie mam możliwości dozbierania ani, że nie interesują mniekałachy, g36 i emki :biggrin: . Pooglądałem na TAIWANGUN i spodobały mi się trzy:

M14 od CYMY ( cm.032 wodden style)

T3-K1 od JG

S-550 od JG.

Osobiście najbardziej podoba mi się S-550 i m14, lecz nie wiem, który będzie lepszy dla początkującego.

Dzięki, pzdr....przemek298

Posted

Wszystkie są ok. Najlepszy będzie Sig, gdyż ma bezproblemowy gearbox v.3. O wszystkich replikach masz długie wątki. Wszystkie są też długie, a Sig i G3 nawet bardzo długie. M14 ma specyficzny chwyt, który nie każdemu musi pasować.

Posted

Wybrałem te trzy ze względu na długą lufę- moją naprawpodobniejszą funkcją w drużynie będzie strzelec wyborowy, gdyż , nie chwaląc się :biggrin: najlepiej strzelam. Zależy mi na zasięgu i celności trochę większym niż reszty. Myślałem nad SWD od cymy ale to chyba niej est dobry pomysł dla początkującego :dry: