Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Witam Kupiłem niedawno Desert'a od KWC/Cybergun i zastanawiam się czy używać go jako broń główną, czy boczną. Jeśli boczną, to na główną wziąłbym Steyr AUG'a A2 od JG za ok. 500 zł, a jeśli DE na główną, to dodatkowo jakieś MP5k albo coś podobnego. Macie pomysł, którą opcję wybrać? Ktoś ma jakieś sugestie odnośnie innych modeli? Dziękuję i pozdrawiam Ahmed Quote
Stalker Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Desert Eagle niestety nie jest najlepszą bronią boczną - jest wielki i ciężki, nie mieści się do większości kabur i w czasie biegu kabura tynda, jakbyś miał cegłę przy udzie. AUG A2 JG jest ok, w zbrojowni masz wszystko opisane. Quote
bastekkk Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Nam Desert Eagle HFC na boczną i daje rade nawet, na główną na budynki też się da (tylko pare magów by sie sprzydało) Tyle że nosze go na kamizelece i taki dość dziwny montaż, na pw moge wysłac zdjęcie A same osiągi no cóż, gdyby to był TM to .... sieczka :icon_biggrin: Quote
Szejk Ahmed Ismael Jassin Posted November 17, 2011 Author Report Posted November 17, 2011 Zapomniałem dodać, że jest na co2, jakby co ;) Co do noszenia, to dzięki, ale mam kaburę-samoróbkę na tors (pod pachę), tylko ją lekko ulepszę i będzie dobra - czyt. nie będzie się "przechylać" razem ze mną. Udowa przy deagle'u chyba traci troszkę sens (nawet beretta full metal byłaby wg mnie niewygodna na udo, jeśli chodzi o masę). Dzięki za odpowiedź, kupię aug'a jak tylko nań uzbieram. P. S. Przepraszam, że poza tematem, ale w innym nikt jeszcze nie odpisał. Wiecie czy dałoby się tego deagle'a ulepszyć? Wymienić hopka, lufę, czy coś jeszcze innego? I ktoś może ma pomysł na kolbę do niego (raczej dla lansu, niż w jakimś konkretnym celu)? Quote
Recommended Posts