Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobry wieczór. Ostatnio postanowiłem przeczyścić swój magazynek do Ak 74 od Elementa. I tu mam problem. Jak już coś rozłożę, to potem nie mogę tego złożyć. Cały magazynek jest w częściach. I tu mam do Was pytanie drodzy użytkownicy Wmasg, jak zlikwidować tę usterkę, czyli krótko mówiąc złożyć całego maga do "kupy"?

PS Zapomniałem dodać, że do Mid-cap.

Edited by Didizip
Posted

Najpierw wkładasz sprężynę (oczywiście wcześniej wkład musi być już złożony, tylko sprężyny ma brakować i jej zatyczki), a na końcu wkładasz zatyczkę mechanizmu. Nie składaj go wylotem kulek na końcu. I to w sumie tyle. Ciężko to opisać, a filmu nie mam jak nagrać. Uwierz, że jest tylko jedna możliwość, więc z tak ubogim i nieprecyzyjnym opisem - da się.

Posted

Przy czym uważaj na śruby, bo to zostały zrobione ze stopu papieru ze szczurem z podłogi chińskiej fabryki.

:D:D:D:D:D Hahahaha... od razu mi się poprawił humor przed snem :D

Przepraszam za spam/offtop ale nie mogłem się oprzeć :D:D:D

...

hahaha...

Posted

Prawie ogarnąłem. Zastanawiam się teraz jak ułożyć ten element, który widać zawsze przez "otwór", przez który wkłada się kulki.

Posted

Prawie ogarnąłem. Zastanawiam się teraz jak ułożyć ten element, który widać zawsze przez "otwór", przez który wkłada się kulki.

Powiem Ci, ze nie zwracałem na to uwagi, a magi mi działają, stąd też myślę, że to nie ma znaczenia, pod każdym kątem będzie działać. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...